Είναι δεδομένο, πως η Αυστραλία ήταν από τις ελάχιστες ομάδες που έφεραν τους Αμερικανούς… στα όρια τους, από τότε που οι τελευταίοι ηττήθηκαν από την Εθνική μας ομάδα το 2006, στην Αρένα της Σαϊτάμα. Μπορεί να μην κατάφεραν να «σπάσουν» το αήττητο που κρατά σχεδόν μία δεκαετία, αλλά οι παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι δείχνουν να μην έχουν ξεχάσει το παιχνίδι με τους «Boomers», εκφράζοντας παράπονα για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Ένας εξ αυτών, ήταν και ο Πολ Τζορτζ, ο οποίος θεωρεί ότι η ομάδα του έπρεπε να προσαρμοστεί στους «βρώμικους» Αυστραλούς, όπως ο ίδιος τους αποκάλεσε. Παράλληλα, έκανε παράπονα για έλλειψη ίσης αντιμετώπισης της διαιτησίας, στα σφυρίγματα που έδινε στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούσαν. Ήταν ένα ματς στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Μας ξέφυγε το παιχνίδι αρκετά, γιατί ήταν εριστικοί και έπαιζαν πολύ σκληρά. Το περιμέναμε. Έχουν την ταμπέλα της λίγο βρώμικης ομάδας. Πιστεύω πως στο δεύτερο μέρος κάναμε καλή δουλειά και καταφέραμε να τους ματσάρουμε. Αν με ρωτάτε, εμείς ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Μπορούμε να παίξουμε τόσο δυνατά. Αυτό είναι το παιχνίδι μας και στο ΝΒΑ. Αρκεί φυσικά να μας αφήσουν να αντιδράσουμε ανάλογα. Αφήστε το παιχνίδι να είναι το ίδιο και στις δυο πλευρές».