Μετά από τρεις προβληματικές εμφανίσεις στο Ολυμπιακό τουρνουά, η Ισπανία πραγματοποίησε ένα τρομερό «ξέσπασμα» πάνω στη Λιθουανία, αναγκάζοντάς τη σε μία πολύ «βαριά» ήττα με το τελικό 109-59. Οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο, ήταν… αληθινοί «ταύροι» και προεξάρχοντος του συγκλονιστικού Πάου Γκασόλ, φαίνεται πως βρήκαν στο ματς αυτό, την αντεπίθεση που αναζητούσαν.

Ο ηγέτης των «Φούριας Ρόχας», από τη δική του πλευρά, θέλησε να δώσει το «σύνθημα» για την ανατροπή, προκειμένου ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν για τους ίδιους σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δημοσιεύοντας φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο νέος σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς «βρυχάται» και ζητά την ολική επαναφορά.

«Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα το περασμένο βράδυ. Να συνεχίσουμε έτσι. Τώρα, να είμαστε έτοιμοι για το επόμενό μας παιχνίδι», έγραψε χαρακτηριστικά, περιμένοντας πως η τρομερή βραδιά είναι η αρχή για αντίστοιχες εμφανίσεις, την ώρα που πλησιάζει το ματς «ζωής και θανάτου» με τους Αργεντίνους την τελευταία αγωνιστική.