Θεωρούνται παίκτες που «βγαίνουν» μία φορά σε κάθε γενιά. Μονάχα που εκείνοι… «βγήκαν» μαζί. Το ΝΒΑ στηρίζει την μεγαλοσύνη του στους σύγχρονους σταρ του, όμως η μεγαλοπρέπειά του φαίνεται από τους βετεράνους. Ανήμερα (27/10) της έναρξης της νέας σεζόν, οι Κέβιν Γκαρνέτ, Κόμπι Μπράιαντ και Τιμ Ντάνκαν… κλείνουν το μάτι και θαρρεί κανείς μας φωνάζουν «θα βαρεθείτε να μας βλέπετε»! Ο πρώτος, φόργουορντ της Μινεσότα, ετοιμάζεται για την… 21η σεζόν του (μ.ο. 18,2π.-10,2ριμπ.), ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Ρόμπερτ Πάρις και Κέβιν Ουίλις! Ο Κόμπι δεν έχει αποφασίσει αν θα αποσυρθεί μετά τη φετινή, 20η σεζόν του με τους Λέικερς (μ.ο. 25,4π.-4,8ασ.), ενώ ο Ντάνκαν (μ.ο. 19,5π.-11ριμπ.) επίσης έχει φορέσει μία φανέλα στην καριέρα του και θα παίξει για την 19η σεζόν με τους Σπερς!!!

Η ιστοσελίδα Bleacher Report θέλησε να τους τιμήσει και βρήκε το πρώτο ματς και των τριών στο οποίο σκόραραν για πρώτη φορά +20π. σε αγώνα της Λίγκας, ενώ στην ελίτ αυτή λίστα «χώρεσε» και ο Ντιρκ Νοβίτσκι, που θα αγωνιστεί με το Ντάλας για 18η σεζόν (μ.ο. 22,2π.-7,9ριμπ.)! Απολαύστε τους:

Το ΝΒΑ, πάντως, εκτός από το εξαιρετικό promo video με τίτλο ThisIsWhyWePlay, ετοίμασε κι ένα άλλο εκπληκτικό βίντεο, το οποίο θυμίζει στους θαυμαστές της Λίγκας το πρώτο καλάθι 50 σπουδαίων παικτών!