Με τρεις αναμετρήσεις άνοιγει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Eurocup. Στην πρώτη χρονικά, η Λούντβιγκσμπουργκ κατάφερε να “παγώσει” το Βερολίνο, επικρατώντας της γηπεδούχου Άλμπα με 79-90.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδιανικά τον αγώνα και με εκπληκτική επιθετική λειτουργία στην επίθεση του κατάφεραν να προηγηθούν με 14-31 στο τέλος του πρώτου δεκακαλέπτου. Οι γηπεδούχοι ήταν φανερά εκτός κλίματος της αναμέτρησησης, με αποτέλεσμα η διαφορά να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και το πρώτο μέρος να βρίσκει τους φιλοξενούμενους στο +25(29-54). Η εικόνα παρέμεινε ίδια και με΄τα την συμπλήρωση 30 λεπτών στο παιχνίδι(51-75), με τα τελευταία λεπτά να εαποτελούν τυπική διαδικασία και την Άλμπα απλώς να συμμαζεύει κάπαως την διαφορά για το τελικό 79-90. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λέσινγκ με 18 πόντους, με τον Μουσταφά Σακού να περυχαίνει νταμπλ-νταμπλ με 12 όντους και 10 ασίστ. Από πλευράς ηττημένων, 18 πόντους σημείωσαν οι Κικάνοβιτς και Μιλοσάβλιεβιτς.

Πολύ άνετο βράδυ είχε η Μπιλμπάο στη Γαλλία, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Ναντέρ με με 52-83. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρησηη και κατάφεραν να ξεφύγουν με διψήφια διαφορά από την πρώτη κιόλας περίοδο(9-20). Οι Βάσκοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, κλείνοντας τελικά το πρώτο μέρος στο +15(29-44). Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φανούν αναταγωνιστικοί ούτε στην επανέναρξη, με την διαφορά να φτάνει τους 23(42-65) πόντους μετά από 30 λεπτά αγώνα. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έδειξαν να αποδέχοντα την τελική έκβαση του παιχνιδιού, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 52-83 υπέρ της Μπιλμπάο. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κλέβιν Χάνα με 20 πόντους, με τον Γιώργο Μπόγρη να τελειώνει τον αγώνα με 9 πότνους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε περίπου 30 λεππτα συμμετοχής. Από πλευράς Γάλλων, ο Μαμ Τζαϊτέ σημείωσε 12.

Με νίκη συνέχισε τη πορεία της στον Β’ όμιλο η Γκραν Κανάρια που επιβλήθηκε εντός έδρας της Λε Μαν με 77-62. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί στα πρώτα 20 λεπτά, με αποτέλεσμα να οδηγούν το σκορ στην ανάπαυλα με 29-32. Οι Ισπανοί όμως παρουσιάστηκαν “μεταμορφωμένοι” στην επανέναρξη, κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο +13(55-42), μιας και δέχτηκαν μόλις 10 πόντους. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η εικόνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην επικράτηση με 77-62. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Άλεν Όμιτς με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ από πλευράς ηττημένων ο Κρις Λόφτον σημείωσε 23 πόντους.