Ο Μάντζαρης μπορεί να έμεινε άποντος (είχε 0/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο απέναντι τους Γάλλους), στη νίκη (88-72) του Προμηθέα επί της Nanterre, αλλά έσπασε τα κοντέρ στις ασίστ και έκανε ένα σπουδαίο ατομικό ρεκόρ. Ο γκαρντ των Πατρινών έκανε ρεκόρ καριέρας και ρεκόρ του φυσικά στο Eurocup με τις 11 ασίστ που έδωσε σήμερα!

Το προηγούμενο ρεκόρ του σε ασίστ στην διοργάνωση ήταν οι 7 ασίστ, που είχε δώσει στις 3 Μαρτίου 2020 στο εκτός έδρας ματς του Προμηθέα στο TOΡ-16 του Eurocup με την Oldenburg στην Γερμανία. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Προμηθέας είχε πάρει τη νίκη με το εμφατικό 97-72.

Το ωραίο είναι ότι και σε εκείνο το ματς ο Μαντζαρης είχε μείνει άποντος και είχε 0/1 τρίποντο!

Το ρεκόρ των 9 ασίστ στην Euroleague

Στην Euroleague το ρεκόρ του Μάντζαρη είναι άλλο. Είναι 9 ασίστ. Τις είχε δώσει φυσικά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Είχε κάνει το ρεκόρ στο εκτός έδρας παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την Malaga στην Ισπανία στις 27 Μαρτίου 2014 στην 12η Αγωνιστική του ΤΟΡ-16. Σε εκείνο το ματς, πάντως, δεν είχε μείνει άποντος, όπως στα άλλα δυο ρεκόρ του, καθώς είχε πετύχει τότε 2 πόντους.

Στο ματς εκείνο ο Ολυμπιακός είχε αλώσει το «Martin Carpena» και είχε επιβληθεί με 80-63 της Malaga.

Το ρεκόρ με τις 10 ασίστ στην Basket League

Στο ελληνικό πρωτάθλημα το ρεκόρ του είναι 10 ασίστ. Τις είχε δώσει με τον Ολυμπιακό φυσικά τη σεζόν 2015-16 (15/2/2016) στον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο, όπου οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με 71-55.

Και όπως είδατε και από τα σκορ στα παιχνίδια που έκανε τα ρεκόρ στις ασίστ ο Μάντζαρης, κάθε φορά που έκανε ρεκόρ η ομάδα του στην οποία έπαιζε, έπαιρνε τη νίκη επί του αντιπάλου της.