Η Νεπτούνας θα φιλοξενήσει την Τετάρτη(11/11) την ΑΕΚ στην Κλαϊπέντα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Ο προπονητής των Λιθουανών, Νταΐνιους Αντομάιτις, μιλώντας για την αυριανή(11/11) αναμέτρηση, στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, τονίζοντας ομώς πως η ΑΕΚ είναι μια πολύ έμεπειρη ομάδα και διαθέτει πολλούς παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η ΑΕΚ είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και ένα σύνολο με καλούς Έλληνες παίκτες, που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Είναι πολύ καλός επιθετικά, ενώ θα πρέπει να προσέξουμε τους αιφνιδιασμούς», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Νεπτούνας στην ιστοσελίδα της ομάδας και πρόσθεσε: «Όμως, εμείς θα πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα και όχι μόνο έναν παίκτη ξεχωριστά. Μπορεί να αφοσιωθείς σε έναν, αλλά μπορεί να σου κάνει άλλος τη ζημιά. Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που μπορεί να βρει διάφορες λύσεις”.

Από πλευράς παικτών, ο Μαρτίνας Μαζέικα τόνισε: “Σε κάθε ματς προσπαθούμε να βρούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν έχει τόσο δυνατή περιφέρεια, αλλά είναι πολύ δυνατή στη ρακέτα γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να μπαίνουν μέσα”.