Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς ήταν απογοητευμένος με την εμφάνιση των Πατρινών μετά την ήττα (91-70) από την Nanterre και τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας στο παρκέ δεν αντιπροσωπεύει τον σύλλογο.

Από την άλλη ο κόουτς του Προμηθέα ανέφερε ότι ίσως κάποιοι να γελάνε τώρα με αλλά η ομάδα πέρασε πολλά από τον κορονοϊό και δεν θέλει να ζήσει κανείς όσα πέρασαν οι Πατρινοί από τον Covid-19.

Αναλυτικά ο Μάκης Γιατράς είπε:

Για την εικόνα και το αν η ομάδα έχει ακόμα κάποια ευκαιρία για την πρόκριση: «Συγχαρητήρια στη Nanterre για την νίκη. Έχουμε μια ακόμα ευκαιρία την Πέμπτη (10/12) απέναντι στην Cedevita να διεκδικήσουμε την πρόκριση στοTop 16.

Η εικόνα της ομάδας μας στο παρκέ δεν αντιπροσωπεύει τον σύλλογο».

Για τα όσα πέρασε η ομάδα από τον κορονοϊό: «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλές δικαιολογίες αλλά πρέπει να πως σε κάποιους ανθρώπους που ίσως να χαμογελάνε αυτή τη στιγμή ότι τους εύχομαι να μην έχουν τα ίδια προβλήματα με τον Covid-19 που πέρασε η ομάδα μας.

Κάποιες ομάδες ίσως να είναι «οκ» τώρα, αλλά μπορεί να τα βρουν δύσκολα στο μέλλον σαν κι εμάς».

Μέσα σε όλα έκανε και μια ευχή: «Θέλω να ευχηθώ καλή υγεία στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, καθώς έγινε και το πρώτο εμβόλιο κατά του ιού σήμερα στην Αγγλία.

Ελπίζω αυτή να είναι η λύση, έτσι ώστε οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να μπορούν να συνεχίσουν τις ζωές τους».