H Mπάνβιτ θα φιλοξενηθεί την Τρίτη(15/12, 19.00) στο “Nick Galis Hall” από τον Άρη στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής των ομίλων του Eurocup.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των Μέσων στα πλαίσια της καθιερωμένης Media Day πριν από τους αγώνες, ο προπονητής των Τούρκων,  Σελτσούκ Ερνάκ, εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια για τον Άρη.

Aναλυτικά όσα δήλλωσε:

“Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Κατά τη γνώμη μου είναι η ομάδα που μέχρι τώρα στον όμιλό μας έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ. Ήταν ένα δύσκολο γκρουπ, έχουμε προκριθεί, αλλά το μεταξύ μας αποτέλεσμα θα κρίνει τις θέσεις. Ο Άρης θέλει τη νίκη για να πάρει την πρωτιά κι εμείς για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Άρης, και πώς θα τον αντιμετωπίσουν: “Ο Άρης έχει τέσσερις παίκτες που πρέπει να ρίξουμε το μεγαλύτερο βάρος. Οι τρεις από αυτούς είναι πολύ καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Μιλάω για τους Ουότερς, Μακ Νιλ, αλλά και τον Ουάιτ. Από εκεί και πέρα, είναι πολλοί αυτοί που έχουν υποτιμήσει τις ικανότητες του Χάγκινς, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου καταφέραμε και περιορίσαμε κάποιους από αυτούς τους παίκτες κι αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο (15/12), για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.