Με την “αύρα” του Hollywood να είναι έντονη στο “Mediolanum Forum”, καθώς ο Ράσελ Κρόου βρέθηκε στα επίσημα της αρένας, ως επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου, Τζόρτζιο Αρμάνι, η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να “λυγίσει” τη Νεπτούνας με 79-71 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Last-32 του Eurocup, ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 2-1. 

Η πρώτη περίοδος ήταν αρκετά ισορροπημένη, με το σκορ μετά τη λήξη της να βρίσκεται στο 24-20, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διευρύνουν στη συνέχεια το προβάδισμα τους, με την ανάπαυλα του ημιχρόνου να τους βρίσκει στο +9(41-32). Οι Λιθουανοί κατάφεραν να επιστρέψουν στην επανέναρξη, τρέχοντας ένα επιμέρους σκορ 12-22 στο τρίτο δεκάλεπτο, κλέβοντας το προβάδισμα με 54-53 στο 30′. Στα τελευταία και καθοριστικά λεπτά η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα σοβαρεύτηκε και πήρε εκ νέου τον έλεγχο του παιχνιδιού, φτάνοντας τελικά στην επικράτηση με 79-71.

Κρούνοσλαβ Σιμόν και Τζαμέλ ΜακΛιν πέτυχαν από 15 πόντους για τους νικητές, με τον Μάτσβαν να τους ακολουθεί με 13, ενώ από 11 πόντους πρόσθεσαν οι Λαφαγιέτ και Τσερέλα. Από πλευράς ηττημένων, ο Γκραντ πέτυχε 15 πόντους και οι Γιούινγκ και Ζαβάτσκας από 14 έκαστος.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα ο Τζόρτζιο Αρμάνι πρόσφερε στον καλεσμένο του, Ράσελ Κρόου ως δώρο, φανέλα της ομάδας με το όνομα του τυπωμένο στο πίσω μέρος της.