Την ανωτερότητα της Άβτοντορ παραδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα της ομάδας του με 90-68. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναγνώρισε το γεγονός ότι οι Ρώσοι ήταν κυρίαρχοι σε όλους τους τομείς, ενώ από την άλλη πλευρά τόνισε πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” πρέπει να βελτιωθεί. 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Άβτοντορ είναι μια πολύ καλή ομάδα και με τις δύο εκτός έδρας νίκες της στον όμιλο βρήκε πολύ καλό ρυθμό. Με τα προβλήματα που έχουμε, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τους κομβικούς τους παίκτες έξω από το παιχνίδι και να βάλουμε πίεση στους ψηλούς τους. Σίγουρα τα στατιστικά δείχνουν την εικόνα του αγώνα. Η Άβτοντορ είχε κυριαρχία σε όλους τους τομείς της στατιστικής, όπως το γεγονός ότι είχε 7/8 τρίποντα στην τρίτη περίοδο και 40 ριμπάουντ. Πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη. Όσον αφορά για την δική μου ομάδα, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια» ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.
 
Μιλώντας εκ μέρους των παικτών ο Νίκολα Μάρκοβιτς ανέφερε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλή εικόνα, αλλά ήταν πολύ κακό για μας το τρίτο δεκάλεπτο. Τους δώσαμε την δυνατότητα να τρέξουν και να πετύχουμε πολλά τρίποντα, νομίζω ότι ευστόχησαν σε επτά σε αυτό το χρονικό σημείο και ουσιαστικά σε ένα τρίλεπτο αποφασίστηκε η τύχη του αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, γιατί έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια και στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».