Έκκληση προς τους φίλους της Αρμάνι Μιλάνο για να δώσουν δυναμικά το «παρών» στον αγώνα με τον Άρη, έκανε ο Γιασμίν Ρέπεσα. Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους «κίτρινους», τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η διατήρηση της έδρας της, μετά την ήττα στο Βερολίνο από την Άλμπα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Σε μια σύντομη διοργάνωση όπως το «Last 32» του Eurocup είναι σημαντικό να προστατεύεις την έδρα σου, ειδικά μετά την ήττα μας στο Βερολίνο. Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια κόντρα στον Άρη και πρέπει να το κάνουμε αυτό για 40 λεπτά. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να καταλάβουν τη σημασία αυτής της αναμέτρησης».
 
Από την πλευρά του, ο αρχηγός Σάντρο Τζεντίλε υποστήριξε: «Όπως όλες οι ελληνικές ομάδες, ο Άρης είναι μια σκληρή ομάδα, αρκετά δυνατή, που της αρέσει να παίζει στο μισό γήπεδο. Έχουν δυνατούς Έλληνες παίκτες, ενώ διαθέτουν και μερικούς καλούς Αμερικανούς, όπως ο Οκάρο Ουάιτ, που έπαιξε στην Μπολόνια πέρυσι και τον αντιμετωπίσαμε πολλές φορές. Πρέπει να νικήσουμε μετά την ήττα μας στο Βερολίνο και σημαντικό να προσεγγίσουμε το παιχνίδι ψυχικά και σωματικά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί».