Την εκτίμησή του στις δυνατότητες μιας ομάδας, όπως ο Άρης, εξέφρασε ο Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, θεωρεί πως τόσο οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει όσο και ο τρόπος παιχνιδιού των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη, ιδιαίτερα στην άμυνα, θα κάνει πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Με τους Τζερέλ ΜακΝίλ και Ντομινίκ Ουότερς, την αθλητική φροντ λάιν με τον Οκάρο Ουάιτ και τους έμπειρους Έλληνες παίκτες, ο Άρης είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για εμάς, ειδικά τώρα, που μας λείπουν δύο παίκτες-κλειδιά, οι Τζόρνταν Τέιλορ και Νιλς Γκίφι. Ο Άρης μπορεί να μπερδέψει στο παιχνίδι, καθώς αλλάζει συνεχώς την άμυνά του και εμείς εκεί θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Μόνο αν το κάνουμε αυτό από το πρώτο λεπτό, τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη χρησιμοποιώντας το δικό τους όπλο».
 
Από την πλευρά του, ο Ισμέτ Άκπιναρ επεσήμανε τα εξής: «Παιχνίδι-κλειδί είναι για εμάς αυτό με τον Άρη στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να νικήσουμε όλα τα εντός έδρας. Κόντρα στην Αρμάνι κάναμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά και αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα».