Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πω το παιχνίδι της Αλμπα Βερολίνου κόντρα στον Αρη στην Θεσσαλονίκη θα είναι δύσκολο για τους Γερμανούς.

Αναλυτικά:

«Στον όμιλό μας, όπου μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο εντός έδρας νίκες, είναι ακόμη ανοικτός και εμείς πρέπει να πάμε στην Θεσσαλονίκη για τη νίκη, γνωρίζοντας πως η διαφορά των 15 πόντων που είχαμε πάρει, κινδυνεύει εκεί. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία καυτή ατμόσφαιρα, που θυμίζει τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα. Ανεξαρτήτως τις τακτικές, θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσουμε. Το σαββατοκύριακο, παρά τα πολλά λάθη, πήραμε μία μεγάλη νίκη στο γερμανικό Κύπελλο, γιατί ο αντίπαλος δεν τιμώρησε τα λάθη μας. Ο Άρης θα τιμωρήσει το κάθε λάθος που θα κάνουμε», δήλωσε προπονητής της Αλμπα.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ Oυάτ, δήλωσε: «Το να παίζεις δύο παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θυμίζει λίγο playoffs. Θα πρέπει να θυμόμαστε τα καλά που κάναμε πριν από μία εβδομάδα στην έδρα μας, όπου φτιάξαμε τα προβλήματα που είχαμε. Θα είναι δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο στην έδρα του Άρη στην Θεσσαλονίκη, γιατί παίζει πολύ δυνατά στο γήπεδό του. Ήδη από το πρώτο παιχνίδι είδαμε πως έχουν πολλούς οπαδούς και την Τετάρτη στην Ελλάδα θα έχουν πολλούς στο πλάι τους. Αλλά, η μία νίκη που έχουμε ήδη θα μας βοηθήσει».