Ο κορονοϊός κάνει επέλαση αυτή την εβδομάδα στον όμιλο (Δ’) του Προμηθέα στο Eurocup.

Ήδη οι Πατρινοί ανακοίνωσαν ότι έχουν τρία κρούσματα και μάλιστα η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε το παιχνίδι που θα έδιναν μεθαύριο (28/10) οι Πατρινοί στην Λουμπλιάνα με αντίπαλο την Cedevita Olimpija.

Το κακό όμως, με τον ιό είχε και συνέχεια στον Δ’ Όμιλο. Η Trento ανακοίνωσε ότι 5 μέλη της ομάδας προσβλήθηκαν από τον Covid-19. Οι Ιταλοί ανέφεραν ότι «θετικοί» στον ιό βρέθηκαν μετά τα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στην Trento 3 παίκτες και 2 μέλη της ομάδας.

Η Trento δεν ανακοίνωσε τα ονόματα όσων «χτυπήθηκαν» από τον Covid-19.

Οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν μεθαύριο Τετάρτη (28.10, 22:00) την Gran Canaria στην Ισπανία. Όλα δείχνουν πλέον ότι ούτε το ματς αυτό θα γίνει και θα αναβληθεί όπως έγινε και στην περίπτωση του Προμηθέα.

H Trento ανέφερε στην ανακοίνωσή της: “Η Dolomiti Energia Basket Trentino ανακοινώνει ότι, ακολουθώντας τα επιχρίσματα μοριακού ελέγχου που πραγματοποιήθηκαν χθες εν όψει του επόμενου ταξιδιού για το EuroCup στη Gran Canaria βρέθηκαν, πέντε περιπτώσεις θετικές  στοn Covid-19 Τα θύματα, τρεις παίκτες και δύο μέλη του προσωπικού της ομάδας, είναι ασυμπτωματικά ή παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και ακολουθούν τις διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγείας μεμονωμένα”.

TO POST THΣ TRENTO

 

Il comunicato ufficiale ⬇

Δημοσιεύτηκε από Aquila Basket Trento στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020