H Στεάουα Βουκουρεστίου θα φιλοξενιθεί το απόγευμα της Τετάρτης(4/11,19.00) στο “Nick Galis Hall” από τον Άρη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικης του Eurocup.

Ο προπονητής των Ρουμάνων, Χρίστου Σαπέρα, αλλά και ο παίκτης της ομάδας, Λεβέντε Σιγιάρτο, μίλησαν, ενόψει του αυριανού αγώνα, με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, τονίζοντας και οι δύο τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που θα έχει η αποστολή τους.

Aναλυτικά όσα δήλωσαν:

Xρίστου Σαπέρα: “Ο Άρης είναι εντυπωσιακός στα πρώτα του παιχνίδια με πολύ καλή χημεία και ενέργεια στο παρκέ. Θα πρέπει να κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε. Ο κόσμος τους παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία τους και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ρυθμό και να παίξουμε ομαδικά και στις δύο πλευρές του παρκέ”.

Λεβέντε Σιγιάτρο: “Ο Άρης είναι σπουδαία ομάδα, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Μέχρι τώρα έχουν αποδείξει πως είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και το κοινό τους είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Εμείς είμαστε μια ομάδα διψασμένη για επιτυχίες και θέλουμε να δείξουμε τη δύναμη του ομαδικού παιχνιδιού, που είναι και το πλεονέκτημά μας. Ακυρώθηκε ένα παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα και μας έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε καταλλήλως για το παιχνίδι στην Ελλάδα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και ανυπομονούμε να τον αντιμετωπίσουμε μπροστά στους φανατικούς φιλάθλους του σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα”.