Όχι θάλασσα, αλλά ωκεανό ολόκληρο τα έκανε η Euroleague. Η Euroleague που είναι η διοργανώτρια αρχή του Eurocup ανακοίνωσε σήμερα κάποιες από τις ημερομηνίες, που θα γίνουν κάποια από τα ματς που είχαν αναβληθεί λόγω Covid-19. Έτσι ορίστηκε για τις 10/12 το εξ αναβολής ματς της 5ης Αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου του Eurocup Cedevita Olimpija – Προμηθέας.

Εδώ αρχίζουν τα ωραία και τα τρελά!

Κατ’ αρχάς βάσει του προγράμματος ο Προμηθέας θα έχει «διαβολοβδομάδα» εκείνες τις μέρες. Αυτό δεν είναι τρελό, καθώς το πρόγραμμα δεν βγαίνει αλλιώς. Το τρομερό είναι όμως, ότι βάσει του προγράμματος εκείνες τις μέρες η ελληνική ομάδα θα κάνει 2 ταξίδια, καθώς και τα δυο παιχνίδια της είναι εκτός έδρας!

Στις 8/12 ο Προμηθέας θα πρέπει να είναι στην Γαλλία για να παίξει το ματς με την Nanterre στην 9η Αγωνιστική. Από εκεί πρέπει να πάει στην Σλοβενία για να παίξει στις 8/12 με την Cedevita Olimpija!

Δυο ματς σε 2 μέρες για την Cedevita Olimpija

Το τρελό όμως, δεν είναι αυτό. Είναι ότι η Cedevita Olimpija πρέπει εκείνες τις μάρες να παίξει βάσει προγράμματος 2 σερί αγώνες μέσα σε 2 μέρες, κάτι που δεν γίνεται βέβαια και φυσικά θα αλλάξει.

Στις 9/12 πρέπει να υποδεχτεί την Trento βάσει του προγράμματος που υπήρχε, ενώ στις 10/12 πρέπει να φιλοξενήσει τον Προμηθέα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει βέβαια και έτσι όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα με την Trento.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των εξ αναβολής αγώνων:

Virtus Bologna Μπολόνια – Lietkabelis (20/11)

Brescia – Buducnost (20/11)

Partizan – Joventut Badalona (19/11)

Cedevita Olimpija – Προμηθέας (10/12)