Η τελευταία αγνωστική της φάσης των ομίλων του Eurocup γίνεται σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφερούσες αναμετρήσεις. Στον 2ο όμιλο τρεις ομάδες μάχονται για δύο εισιτήρια , ενώ τρεις θα παλέψουν για την πρώτη θέση του 3ου ομίλου. Στον πρώτο παίζεται μόνο η δεύτερη θέση, ενώ στον 4ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

 Αναλυτικά

1ος όμιλος

Η δεύτερη θέση είναι ακόμα υπό διεκδίκηση, αφού συγκρούονται η Νίζνι (4-3) και η Τσεντεβίτα (5-2). Αν οι φιλοξενούμενοι χάσουν για λιγότερο από 16 πόντους, τότε η Τσεντεβίτα θα βγει δεύτερη και οι Ρώσοι θα περάσουν ως τρίτοι. Στο άλλο παιχνίδι η MZT Skopje (0-7) θα παίξει με την Γκράν Κανάρια, η οποία είναι σίγουρα πρώτη (6-1).

2ος όμιλος

Εδώ γίνεται ο κακός χαμός. Τρεις ομάδες για δύο θέσεις. Η πρώτη του ομίλου, Κίμκι, παίζει με τη Μπιλμπάο, ενώ η Φουενλαμπράδα (3-4) συγκρούεται με την Λιέτουβος Ρίτας (3-4). Αν οι Βάσκοι (3-4) νικήσουν την Κίμκι (5-2) θα περάσουν σίγουρα και ο νικητής της άλλης αναμέτρησης θα τους ακολουθήσει στην επόμενη φάση. Αν η Μπιλμπάο χάσει και η Λιέτουβος νικήσει, τότε η Φουενλαμπράδδα πάει σπίτι της. Αν οι Βάσκοι χάσουν και η Φουενλαμπράδα νικήσει, τότε η ομάδα της Βασκονίας αποχαιρετά τη διοργάνωση.

3ος όμιλος

Εδώ παίζεται η πρώτη θέση. Ζενίτ και Μαλαγά αναμετρώνται στην έδρα της πρώτης και αν οι γηπεδούχοι νικήσουν θα είναι σίγουρα δεύτεροι. Αν νικήσουν οι Ισπανοί και παράλληλα νικήσει η Μπάγερν Μονάχου την αδιάφορη Μπούντουτσνοστ, τότε οι Βαυαροί θα είναι πρώτοι. Αν όμως νικήσει η Μάλαγα και χάσει η Μπάγερν τότε τα πράγματα μπλέκουν. Η Μάλαγα θέλει νίκη με παραπάνω από 9 πόντους για να  βγει πρώτη, αφήνοντας δεύτερη τη Μπάγερν και τρίτη τη Ζενίτ.  Αν η διαφορά της Μάλαγα είναι  6 ή 7 πόντοι, τότε η Μπάγερν θα είναι πρώτη, με δεύτερη τη Ζενίτ και τρίτη τη Μάλαγα.

4ος όμιλος

Χάποελ Ιερουσαλήμ και Ουλμ θα παίξουν απόψε στο Ισραήλ με τον νικητή του ματς να περνάει ως δεύτερος πίσω από την πρώτη Βαλένθια (παίζει με Κούμπαν). Αν η Χάποελ νικήσει τότε η Ουλμ θα είναι τρίτη και η Κούμπαν τέταρτη. Αν η Ουλμ πάρει τη νίκη και η Κούμπαν νικήσει τους Ισπανούς,  τότε η Ρώσοι θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.