Στην 18η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του φετινού EuroCup, Gran Canaria και Venezia τέθηκαν αντιμέτωπες στην Ισπανία σε ένα παιχνίδι με καίριο βαθμολογικό ενδιαφέρον για το τελικό πλασάρισμα στην κατάταξη του 2ου ομίλου της διοργάνωσης, όπου συμμετέχει και ο Προμηθέας Πατρών -με την ιταλική ομάδα να περνάει με 76-69 χάρις σε ένα 3-12 σερί στα μέσα της 4ης περιόδου.

Ωστόσο, το κοινό των δύο αντιπάλων δεν ήταν άλλο από τον Μάικ Μπράμο, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν της ιταλικής ομάδας να έχει περάσει κατά το παρελθόν από τα Κανάρια νησιά με σημαντική επιτυχία μετρώντας 7.5 πόντους στην ACB και 6.5 στην Ευρώπη.

Έτσι, οι χθεσινοι γηπεδούχοι φαίνεται πως δεν ξέχασαν τον Έλληνα σουτέρ και του επιφύλασσαν υποδοχή… ήρωα, όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φώτο!

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως ο Μπράμος τέλειωσε την αναμέτρηση με 4 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (77-59 η Venezia) ήταν ακόμα καλύτερος με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ κόντρα στην πρώην ομάδα του.