H Xάποελ Ιρουσαλήμ, παρότι έλεγχε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στα πρώτα 20 λεπτά, γνώρισε τελικά την ήττα στο ΟΑΚΑ με 75-74 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Eurocup.

O προπονητής της πρωταθλήτριας Ισραήλ, Ντάνι Φράνκο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από άσα είδε στα πρώτα 20 λεπτά από τους παίκτες του, ενώ παράλληλα απένειμε τα εύσημα στον Ντράργκαν Σάκοτα για την ανατροπή, αφήνοντας και κάποιες υπόνοιες για την διαιτησία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Κάναμε ακριβώς αυτά που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπήκαμε με την ίδια συγκέντρωση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό. Θα δούμε ξανά το παιχνίδι, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ξανά μια τόσο ενδιαφέρουσα μάχη και κάποια από τα σφυρίγματα. Μετά θα δούμε πως θα αντιδράσουμε. Πρέπει να απονεμηθούν τα εύσημα στην ΑΕΚ και τον κόουτς Σάκοτα για την ανατροπή που πραγματοποίησαν. Αν κάνουμε τη δουλειά μας, τότε θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Αυτό είναι ένα κλειστό γκρουπ από την αρχή του με ντέρμπι. Είναι όμως ακόμη πολύ νωρίς”.