Η Χάποελ Ιερουσαλήμ βρίσκεται στην Αθήνα για την αναμέτρηση της Τετάρτης(4/11, 19.00) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Ισραήλ έφτασε στη χώρα μας με μία σημαντική απουσία. Ο λόγος γίνεται για τον διεθνή Ισραηλινό φόργουορντ, Λιόρ Ελιγιάχου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στο δάχτυλο και γι’ αυτό το λόγο δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Ελλάδα.

Ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ,  Ντάνι Φράνκο, δήλωσε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ παίζει σε ένα πολύ δυναμικό επίπεδο, το οποίο δεν έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής και πρέπει να προετοιμάσουμε καλά τους παίκτες γι’ αυτό. Στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να παίξουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη στην έδρα του αντιπάλου”. 

Από πλευράς παικτών, ο Τόνι Γκάφνι δήλωσε: “Ξέρουμε πολλά για την ΑΕΚ, καθώς είναι μία ομάδα πολύ δυνατή σωματικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ και αυτό ελπίζω να μας βάλει στο σωστό δρόμο για τη νίκη”.