Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο προπονητής της Trento, Nicola Brienza μετά το ματς με τον Προμηθέα. Και είχε τον λόγο του φυσικά. Η ομάδα του έκανε μεγάλο ματς, πήρε σβάρνα τους Πατρινούς με 78-51 και έκανε το «2 στα 2» στο Eurocup.

Ο κόουτς των Ιταλών περιέγραψε τα συναισθήματά του, αλλά έκανε αναφορά και στην επόμενη μέρα διαμηνύοντας στους παίκτες της Trento ότι πρέπει να συνεχίσουν με αυτό τον ρυθμό και να έχουν αυτή την προσέγγιση σε άμυνα και επίθεση και στα άλλα ματς.

Αναλυτικά ο προπονητής της Trento, Nicola Brienza είπε μετά το ματς με τον Προμηθέα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη. Ήταν μια κακή νίκη και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, έχοντας την ίδια προσέγγιση σε άμυνα και επίθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Λίγο πιο πέρα ο παίκτης των Ιταλών, Luke Maye, τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε μαζί, έπαιξε σκληρά και η ομαδική της άμυνα ήταν εκπληκτική, καθώς κράτησε τον Προμηθέα σχεδόν κάτω από τους 50 πόντους.

Αναλυτικά ο παίκτης των Ιταλών, Luke Maye, τόνισε μετά το ματς:

«Παίξαμε όλοι μαζί και παίξαμε σκληρά. Είχαμε μια εκπληκτική ομαδική άμυνα και τους κρατήσαμε σχεδόν κάτω από τους 50 πόντους Πολλά παιδιά βγήκαν μπροστά και έπαιξαν καλά».