Όπως ανακοίνωσε και η ίδια η επίσημη αρχή της EuroLeague, και τα 2 παιχνίδια ανάμεσα του EuroCup στις Nanterre και Bursaspor, που είχαν προγραμματιστεί εκ νέου για τις 14 και 16 Δεκεμβρίου, αναβλήθηκαν επ’ αόριστον, μετά από αίτημα της τούρκικης ομάδας, εξαιτίας των πολλαπλών περιπτώσεων κρουσμάτων στον κορονοϊό στα σπλάχνα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

«• Το παιχνίδια της Nanterre 92 εναντίον της Frutti Extra Bursaspor, το οποίο είχε προγραμματιστεί ξανά να παίξει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, έχει ανασταλεί. Η Bursaspor ζήτησε την αναστολή του παιχνιδιού λόγω πολλαπλών θετικών υποθέσεων COVID-19 που δεν επιτρέπουν στην ομάδα να έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης κατάλληλη να παίξει.

• Το παιχνίδια της Frutti Extra Bursaspor εναντίον της Nanterre 92, που είχε αρχικά προγραμματιστεί να παίξει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, έχει ανασταλεί. Η Bursaspor ζήτησε την αναστολή του παιχνιδιού λόγω πολλαπλών θετικών υποθέσεων COVID-19 που δεν επιτρέπουν στην ομάδα να έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης κατάλληλη να παίξει.

Μετά την τροποποίηση των Ειδικών Κανονισμών που οφείλονται στο COVID-19, εγκεκριμένο από την Εκτελεστική Επιτροπή Μετόχων του ECA, κάθε παιχνίδι μπορεί να προγραμματιστεί εκ νέου προγραμματισμό έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Το Μπάσκετ της Ευρωλίγκα θα συντονίσει με όλες τις ομάδες τις καλύτερες επιλογές για να επαναπρογραμματίσει τα παιχνίδια τους. Εναλλακτικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις επίσημες πλατφόρμες μπάσκετ της Ευρωλίγκας μόλις επιβεβαιωθούν.»