Ο Μπο ΜακΚάλεμπ ήταν ο πρωταγωνιστής για την Γκραν Κανάρια, η οποία κέρδισε την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Ίαν Βουγιούκα εκτός έδρας με 66-68 για την 5η αγωνιστική του top-16 του Eurocup.

Η ομάδα από την Ρωσία παρά την ήττα κλείδωσε την πρωτιά στον όμιλο και προχώρησε στα playoffs της διοργάνωσης. Για τους νικητές ο ΜακΚάλεμπ ήταν ο κορυφαίος με 13 πόντους στο ενεργητικό του και με τον Κούριτς να ακολουθεί με 12 πόντους αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο γνωστός σε όλους μας, Μάρτιν Κόλλινς, από την παρουσία του στο Ολυμπιακό σημείωσε 12 πόντους με τον Ίαν Βουγιούκα να έχει 5 πόντους, με 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ αλλά να είναι σχετικά άστοχος (2/8 σουτ).

Ένα μικρό διάλειμμα φένεται πως ήταν για την Μούρθια του Κατσικάρη η νίκη με την Μανρέσα, αφού γύρισε στην καθημερινότητα καθώς έχασε εκτός έδρας από την Φουνλαμπράδα με σκορ 85-69 και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.Ο Πάκο Κρουζ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές με 16 πόντους, ενώ ο Μάρκο Πόποβιτς σταμάτησε στους 13. Από την πλευρά της Μούρθια, ξεχώρισε ο Νεμάνια Ράντονιτς, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους με 5/7 βολές, 9/11 δίποντα και 1/1 τρίποντο.

Ε’ Όμιλος

Λοκομοτίβ Κουμπάν-Γκραν Κανάρια 66-68
Φουενλαμπράδα-Μούρθια 85-69

Επόμενη αγωνιστική (6η, 8/2)
Μούρθια-Λοκομοτίβ Κουμπάν
Γκραν Κανάρια-Φουενλαμπράδα

Βαθμολογία

Λοκομοτίβ Κουμπάν 9

Γκραν Κανάρια 8

Φουενλαμπράδα 7

Μούρθια 6