Η Bursaspor το έκανε ξανά! Μετά το διπλό στο Βελιγράδι κόντρα στο απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης Partizan, η αρμάδα της Τουρκίας άλωσε και τη Λιουμπλιάνα και την έδρα της τοπικής Cedevita με 85-83, κερδίζοντας έτσι με το σπαθί της μια θέση στο Final Four του φετινού EuroCup!

Ουσιαστικά, αν και πήγαν να χάσουν μέσα από τα χέρια τους ένα ντέρμπι αλλά δικό τους παιχνίδι επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κλείσουν την μονομαχία με ένα μεγάλο σερί της τάξης του 5-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι Τούρκοι στάθηκαν τυχεροί στην ύστατη φάση -όταν ο Pullen είδε το τρίποντο νίκης του να μην μετράει εν τέλει και κατάφεραν να κλείσουν εισιτήρια από σήμερα για την Γερμανία χάρις σε 50 κοινούς πόντους της τριάδας των Needham, Holland Και Bitim! 

 

 

 

 

Valencia – Levallois 

 

Λίγο αργότερα, η Valencia έγινε η 4η ομάδα του Final Four αλλά και η 2η ισπανική της τελικής τετράδας του θεσμού μετά και την επικράτησή της έναντι της γαλλικής Levallois με 98-85.

Η τριάδα των Rivero, Dubljevic και Hermannsson ήταν σε τρομερό φεγγάρι με 45 κοινούς πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα της Ισπανίας στον απόλυτο στόχο της ευρωπαϊκής της σεζόν -και θα βρει στο Βερολίνο την Virtus Bologna. 

 

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας (27/4):

Cedevita – Bursaspor 83-85
Valencia – Levallois 98-85

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα (26/4):

Gran Canaria – Andorra 77-79
Virtus Bologna – Ulm 83-77

Αναλυτικά τα ζευγαρώματα στους «4»:

Virtus Bologna – Valencia
Andorra – Bursaspor