Ο Ian Miller έκανε άλλο ένα σπουδαίο ματς και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης (88-72) του Προμηθέα επί της Nanterre. Ο Αμερικανός πέτυχε 19 (πόντους 4/5 βολές, 3/4 δίποντα, 3/7τριπ.), μάζεψε 3ριμπάουντ, έδωσε 3ασίστ και έκανε και 3 κλεψίματα σήμερα στο «Δημήτρης Τόφαλος» απέναντι στους Γάλλους στο ματς όπου ο Προμηθέας πέτυχε τη 2η σερί νίκη του στο Eurocup και πήγε το σκορ του στον Δ’ Όμιλο στα ίσια (2-2).

Μετά το ματς ο Ian Miller τόνισε ότι η εμπιστοσύνη που του δείχνουν ο Μάκης Γιατράς και οι συμπαίκτες του κάνει τα πράγματα εύκολα για εκείνον. «Έκανα ό,τι χρειάστηκε η ομάδα μου, απλά είχα υπομονή και πήρα αυτό που μου έδωσε το παιχνίδι. Τα σουτ, οι επιλογές μου και τα πάντα ήρθαν από μόνα τους. Οι συμπαίκτες κα οι προπονητές μου πιστεύουν σε μένα και αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για μένα ώστε να είμαι υπομονετικός και να περιμένω να πάρει η ομάδα μου το παιχνίδι».

Ο Αμερικανός γκαρντ των Πατρινών έκανε αναφορά και στο κλειδί της νίκης επί της Nanterre και τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε την άμυνα που έπρεπε στο δεύτερο μέρος (δέχτηκε μόλις 28 πόντους στο δεύτερο 20λεπτο) και έτσι πήρε το ροζ φύλλο αγώνα: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Προηγηθήκαμε με 2 πόντους αλλά νιώθαμε ότι είχαμε απαίσιο ημίχρονο στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο εστιάσαμε περισσότερο στην άμυνα και η επίθεσή μας προχώρησε».