Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Γιαγκιζέρ Ουλούγκ στον πάγκο της Μπεσίκτας, με του Τούρκους να επικρατούν του ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Πυλαίας με 80-100.

Ο Τούρκος προπονητής, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και τον βαθμό συγκέντρωσης τους στην αναμέτρηση, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντικό το σημερινό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση: «Ηταν το πρώτο μου ματς ως πρώτος προπονητής. Παίξαμε με μια καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είχαμε μόνο μια προπόνηση για να ετοιμαστούμε, κάναμε νέα πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Μπράβο στους παίκτες μου για την συγκέντρωσή τους στο ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα αλλά στο πρώτο ημίχρονο εμείς παίξαμε πολύ καλά και δεν επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επιβάλλει τον ρυθμό του».

Για το αν εντόπισε προβλήματα στην ομάδα του: «Είναι νωρίς για να πω τι λείπει από την ομάδα. Προσπαθώ ακόμη να καταλάβω τους παίκτες μου. Οταν δουλέψω για μεγάλο διάστημα, τότε μπορώ να βγάλω τα συμπεράσματά μου».

Για τη χαλαρότητα της τουρκικής ομάδας στο τρίτο δεκάλεπτο: «Είναι λογικό να δείξει μια δυναμικότητα ο ΠΑΟΚ και η ομάδα που έχει διαφορά και είναι μπροστά στο σκορ, να χαλαρώσει. Ο ΠΑΟΚ μας εμπόδισε να περάσουμε το κέντρο και στην επίθεση έβαζε τρίποντα».

Από πλευράς παικτών ο Ντι Τζέι Σίλει τόνισε: «Kάναμε καλό ξεκίνημα, ήμασταν καλοί αμυντικά και γυρίσαμε καλά την μπάλα στην επίθεση. Κάναμε καλή αρχή επιθετικά και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε την νίκη».