Ο πλανήτης ζει και αναπνέει υπό τον τρόμο του coronavirus, που επελαύνει παντού και σπέρνει σε κάθε γωνιά της γης τον φόβο και τον θάνατο. Την ίδια ώρα, όμως, που ο κόσμος καίγεται, ο πρόεδρος της Partizan,Ostoja Mihajlovic… χτενίζεται.

Όχι, δεν είμαστε εμπαθείς. Την ίδια στιγμή που η υφήλιος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις με την πανδημία, ο ο πρόεδρος της Partizan, θυμήθηκε την πρόταση που είχε κάνει η Virtus Bologna, η οποία θεωρεί ότι πρέπει να διαξαχθεί το Eurocup με την μορφή του Final 8.

O Ostoja Mihajlovic σχολίασε την πρόταση των Ιταλών σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα  «nova.rs».

Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας ξεκαθάρισε βέβαια, ότι αυτό προέχει σε τούτες τις δύσκολες ώρες για όλους είναι η υγεία.

Από την άλλη, όμως, τόνισε ότι αν τελικά γίνει δεκτό το αίτημα της Virtus για Final 8 στο Eurocup, τότε η επιθυμία της ομάδας του είναι η διοργάνωση να γίνει στο Βελιγράδι. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το αύριο κι αν θα συνεχιστεί φέτος το Eurocup στο οποίο μετέχει και ο Προμηθέας, ο οποίος έχει περάσει στους «8».

Αυτά όμως, είναι… ψιλά γράμματα  για τον Ostoja Mihajlovic.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της Partizan είπε: «Αυτή τη στιγμή, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Γι’ αυτό απαντήσαμε στην ερώτηση της Βίρτους να περιμένουμε ένα μήνα και μετά ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης, να αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε.

Αν το Final 8 είναι η μόνη λύση, τότε θεωρώ ότι πρέπει να γίνει στην έδρα της ομάδας με το καλύτερο συνολικό ρεκόρ, που είναι η Παρτίζάν. Πιστέψτε με θα το έλεγα κι αν είχε κάποια άλλη ομάδα το καλύτερο ρεκόρ να το φιλοξενήσει. Παράλληλα, το Βελιγράδι έχει δείξει επανειλημμένα ότι είναι έτοιμο να φιλοξενήσει σημαντικά γεγονότα».