Η ομάδα του Νίκου Ρογκαβόπουλου, Merkezefendi ηττήθηκε από την Petkim Spor με 70-79 για την πρώτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με τον Jeremy Simmons να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα πετυχαίνοντας 20 πόντους, με 9/12 δίποντα και 2/2 βολές. Παράλληλα, ο Νεοζηλανδός Tai Webster σκόραρε 14 πόντους, έχοντας 2/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 1/2 βολές. Για τους ηττημένους ο Andrew Harrison ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και ολόκληρου του παιχνιδιού, σημειώνοντας 21 πόντους, έχοντας 6/11 δίποντα, 2/7 τρίποντα και 3/4 βολές. Την ίδια στιγμή για τους νικητές. Ο Έλληνας φόργουορντ – πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Προμηθέα Πατρών ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 19 πόντους – είχε 3/6 δίποντα και 4/11 τρίποντα.

Οι νικητές είχαν το προβάδισμα σχεδόν από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού, με την πρώτη περίοδο να λήγει με 17-23.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν τη διαφορά με το ημίχρονο να λήγει με 38-46 και με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να ολοκληρώνει το ημίχρονο έχοντας πετύχει 8 πόντους.

Στην τρίτη περίοδο η Petkim Spor ξέφυγε ακόμα περισσότερο, ολοκληρώνοντας το δεκάλεπτο με 52-64.

Στην τέταρτη περίοδο η Merkezefendi αντέδρασε, επιχειρώντας να ανατρέψει ακόμη και το προβάδισμα, μειώνοντας τη διαφορά στους 2 πόντους (68-70), δίχως όμως να προηγηθεί και να πάρει αυτή το ροζ φύλλο του αγώνα.