Τον Facundo Campazzo  δεν τον πτοεί, ακόμη τουλάχιστον, το γεγονός πως ο Ερυθρός Αστέρας αδυνατεί να τον χρησιμοποιήσει στην EuroLeague, κάνοντας ένα tweet για την κατάσταση που βρίσκεται, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας , σε ανακοίνωση που εξέδωσε εστίασε στην αφοσίωση του Αργεντίνου πόιντ γκαρντ κόντρα “στον τεράστιο αριθμό προσφορών που έλαβε από ομάδες της EuroLeague τις προηγούμενες έξι ημέρες”.

Ο Αργεντίνος πόιντ γκαρντ επέστρεψε μ’ ένα νέο tweet και δήλωσε παραπάνω από πιστός στην ομάδα του Βελιγραδίου, αμφισβητώντας παράλληλα κάθε εκδοχή που θα μπορούσε να προκύψει για αποδέσμευσή του ενόσω δεν λύνεται το σοβαρό γραφειοκρατικό πρόβλημα που τον κρατά εκτός δράσης. “Μένω στον Ερυθρό Αστέρα. Μένω με την ομάδα, με τους συμπαίκτες μου, με τους φιλάθλους και με την πόλη. Πάμε μαζί για νέες νίκες“, υποστήριξε σχετικώς στο μήνυμά του συμπληρώνοντας στα σέρβικα “εμπρός Αστέρα“.

Με τη σειρά του ο Ερυρθός Αστέρας ανέφερε ότι με την κίνησή του αυτή ο Facundo Campazzo έδειξε πως δεν είναι μόνο ένας υψηλού επιπέδου παίκτης, αλλά πολύ περισσότερο ένας άνδρας που παρότι θα μπορούσε να επιλέξει να πάει οπουδήποτε, αποφάσισε να παραμείνει μέλος του συλλόγου”.