Ό άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού Drew Nicholas εργάζεται πλέον ως σκάουτερ των Celtics και βρέθηκε στην Σερβία και στον αγώνα μεταξύ της Mega Basket και της Partizan, ούτως ώστε να παρακολουθήσει τον γκαρντ της ομάδας του Obradovic Υam Madar, που έχει επιλεχθεί στο draft (Νο 47) από τους “Κέλτες”. Ο Nicholas αγωνίστηκε στο “τριφύλλι” την τριετία 2008-11 κάτω υπό τις οδηγίες του “Ζοτς”, τον οποίο εξακολουθεί να τον θαυμάζει, καθότι δήλωσε ότι είναι από τα τρία μεγαλύτερα μπασκετικά μυαλά το πλανήτη. Τέλος θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός γκαρντ στην θητεία στους “πρασίνους” κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Ευρωλίγκες (2009, 2011).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχω ενθουσιαστεί που βρίσκομαι στο Βελιγράδι, που έχω την ευκαιρία να μιλήσω με έναν πρώην προπονητή μου και πλέον, έναν σπουδαίο φίλο. Ήλθα στη Σερβία πριν από δυο μέρες και αμέσως πήγα στην προπόνηση της Παρτίζαν. Τον είδα πως δουλεύει και μέσα μου ξύπνησαν οι αναμνήσεις.

Ο Ζέλικο συνεχίζει να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του στέλνοντας το ίδιο ξεκάθαρο μήνυμα. Συνεχίζει να αναζητά την τελειότητα. Είναι απίστευτο. Τίποτα δεν έχει αλλάξει έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια… Για μένα ο Ομπράντοβιτς είναι μέσα στα τρία μεγαλύτερα μπασκετικά μυαλά του πλανήτη. Και αναφέρομαι μεταξύ όλων των προπονητών. Ξέρω πως είναι χαρούμενος στην Παρτίζαν»