Καμία δυσκολία δεν συνάντησε η Σερβία στο δεύτερο παιχνίδι της για το το «Tουρνουά Ακρόπολις», επικρατώντας του Μεξικού με 104-67. Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός σέντερ Filip Petrusev.

H ομάδα του Ιgor Κοκοskov πήρε τα ηνία της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο οι Λατινοαμερικάνοι βρήκαν κάποιες λύσεις επιθετικά και κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι «πλάβι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον την κυριαρχία τους στην γραμμή των ψηλών, καθώς και την μεγαλύτερη ποιότητα που έχουν σαν ομάδα, με αποτέλεσμα να αυξήσουν άμεσα την διαφορά και να δώσουν ουσιαστικά τέλος στην υπόθεση νίκη.

Όσο περνούσε η ώρα η διαφορά αυξάνονταν όλο και περισσότερο, με το τελικό 104-67 να αντικατοτρίζει απόλυτα τι συνέβη στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μεξικανοί δέχθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά πάνω από 100 πόντους, καθώς το ίδιο συνέβη και χθες (18/6) στον αγώνα με την Εθνική μας.

Κορυφαίος για τη νικήτρια ομάδα ήταν ο Petrusev, ο οποίος κυριάρχησε απόλυτα στο «ζωγραφιστό». Συγκεκριμένα σημείωσε 23 πόντους με 8/9 δίποντα και 7/8 βολές. Παράλληλα μάζεψε και 9 ριμπάουντ σε 18:36. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Dobric, ο οποίος πρόσθεσε άλλους 15 με 5/5 σουτ.

Στον αντίποδα ξεχώρισαν οι De Haro με 11 και Jaimes με 10.

Τα δεκάλεπτα: 27-20, 51-35, 85-48, 104-67

Δείτε τα συνολικά στατιστικά ΕΔΩ: