Από τους καλύτερους παίκτες της Ιταλικής Venezia είναι o Victor Sanders, όμως αυτή τη φορά ο Αμερικανός γκαρντ απασχόλησε την φίλαθλη κοινή (και όχι μόνο) γνώμη, για τον λάθος λόγο.

 

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Προμηθέα για το Eurocup, ο Sanders οδηγώντας το αυτοκίνητο του εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και πορεύονταν ανάποδα για 40 ολόκληρα χιλιόμετρα!

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το συγκεκριμένο γεγονός, πάντως ο παίκτης μάλλον δεν κατάλαβε το λάθος του και αναπόφευκτα τον σταμάτησε η Ιταλική τροχαία τις πρώτες πρωινές ώρες και του αφαίρεσε το δίπλωμα οδήγησης, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιο ατύχημα με άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως νωρίτερα από το περιστατικό ο Sanders φέρεται να προκάλεσε καυγά σε μπαρ της πόλης και κατόπιν πήρε το αμάξι του και ξεκίνησε προς την λάθος κατεύθυνση.

Από τη δική της πλευρά, η Venezia με ανακοίνωση της αναφέρθηκε στο γεγονός, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «αποδοκιμάζουμε τις ενέργειες του Victor Sanders, οι οποίες είναι ενάντια στις αξίες του συλλόγου. Ο σύλλογος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα εναντίον του αθλητή».

Tags:
Venezia