Ο Oded Kattash είναι (και επίσημα) από σήμερα (19/6) ο νέος προπονητής της Maccabi. Η “ομάδα του λαού” ανακοίνωσε την πρόσληψη του παλιού παίκτη και προπονητή της για τη θέση του πρώτου προπονητή, φιλοδοξώντας να την οδηγήσει ξανά σε τίτλους.

Τη σεζόν που πέρασε η Maccabi δεν κατέκτησε ούτε έναν τίτλο για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια (2008), κάτι εξαιρετικά σπάνιο για ένα σύλλογο που αριθμεί 117 τίτλους σε 90 χρόνια ιστορίας!

Ο 47χρονος Kattash φόρεσε ως αθλητής τη φανέλα της Maccabi από το 1995 έως το 1999, κατακτώντας μαζί της τέσσερα πρωταθλήματα Ισραήλ και δύο Κύπελλα. Ως προπονητής δεν ήταν εξίσου καλά η πρώτη του θητεία στην ιστορική ομάδα, την οποία κοουτσάρισε τη σεζόν 2007-08, την τελευταία δηλαδή που η Maccabi δεν κατέκτησε ούτε έναν τίτλο. Η επόμενη σαφώς και περιμένει να είναι πολύ καλύτερη…

«Είμαι χαρούμενος για την νέα πρόκληση. Με τη δεδομένη κατάσταση ανυπομονώ να αναλάβω καθήκοντα γιατί αποτελεί πρόκληση για εμένα. Πέρα από τους πολύ καλούς ανθρώπους που έχει η ομάδα, δεν νομίζω υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έρθω τόσο εγώ όσο και ο Blatt στη Maccabi. Να μάθουμε και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα», δήλωσε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ο Kattash.

Η ανάρτηση της Maccabi για τον Kattash: