Εύκολα ή δύσκολα, τα φαβορί κυριάρχησαν στους πρώτους δύο ημιτελικούς της Αδριατικής λίγκας. Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε την αρχή το απόγευμα, επικρατώντας της Igokea με 76-61, παρότι στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 39-42.

Η ομάδα του Dejan Radonjic δέχτηκε μόνο 19 πόντους από εκεί και πέρα (έξι στην τελευταία περίοδο) και χρειάζεται πλέον άλλη μία νίκη, για να προκριθεί στους Τελικούς. Ο Jordan Loyd (21 πόντοι) ήταν ο κορυφαίος του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος κέρδισε κατά κράτος τις μάχες των ριμπάουντ (38-24) και πέτυχε 18 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες έναντι μόλις 3 της Igokea. Ο Anthony Clemmons ήταν ο μόνος παίκτης των φιλοξενούμενων, που σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων (15).

Στον βραδινό αγώνα η Buducnost τα βρήκε κι αυτή σκούρα για τρία δεκάλεπτα με αντίπαλο τη Mornar, έκανε όμως το ξέσπασμα που χρειαζόταν στην 4η περίοδο και πήρε τη νίκη με 97-88. Ο Justin Cobbs (22 πόντοι, 7 ασίστ) και ο Nikola Ivanovic (18 πόντοι, 7 ασίστ) έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας από το Μαυροβούνιο, ενώ ο Jacob Pullen (24 πόντοι) ήταν ο κορυφαίος της Mornar.