*Δεν θα αργήσει η ώρα του επαναπατρισμού για τον νησιώτη κόουτς, ο οποίος έχει καλά στοιχεία και περιθώρια εξέλιξης, αν και μετρά δύο συνεχείς αποτυχημένες χρονιές στην Stoiximan.gr Basket League. Παίχτηκε και για φέτος το συγκεκριμένο σενάριο, όμως δεν πείστηκε να πάει τοσο χαμηλά, περιμένοντας πρώτα άλλη μια άνοδο. Λάθος, ή σωστό, θα δείξει. Ο… ΟΑΕΔ να ‘ναι καλά. Πάντως, στις ομάδες που προτάθηκε ζητούσε… ψίχουλα και αρκετοί συνάδελφοί του τον κατηγόρησαν για αθέμητο ανταγωνισμό.

*Ο ατζέντης του, πάντως, δεν… περίμενε καθόλου. Εξάλλου, του αρέσει πολύ να μπαίνει σε ομάδες για να προωθεί καλύτερα τους πελάτες του. Δεν είναι κακό, αρκεί αυτή τη φορά να μην το παρακάνει. Δεν συνηθίζει τις εκπτώσεις, πάντως: “ή όλα ή τίποτα”, είναι το μότο του. Να δούμε τι… λαγούς θα βγάλει πάλι από το καπέλο του.

*Στην Κεφαλλονιά, ο Θανάσης Μουίκης έκλεισε έναν κύκλο τριάντα ολόκληρων ετών αποχωρώντας απο την προεδρία του ΑΕΚ. Έτσι, οι Κεφαλλονίτες, που… αυτοκτόνησαν στους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑΗ, χάνοντας την άνοδο από τον ΝΕΟΛ, κατεβάζουν ξανά γενικό, δίνοντας έμφαση στις ακαδημίες και υποβιβάζονται οικειοθελώς στην Β’ ΕΣΚΑΗ. Δεύτερη φορά που κάνουν κάτι ανάλογο, όμως, αυτή τη φορά είναι πιο οριστικό από ποτέ. Πλέον, η δύναμη στο νησί περνάει στα χέρια της ομάδας της Ληξουρίου, που έχει λεφτά, αλλά και διάθεση για ωραία πράγματα.