*Ή τώρα ή ποτέ! Ο Ηρακλής απέτυχε και πέρυσι να ανέβει στην Stoiximan.gr Basket League και πλέον καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να επιστρέψει δριμύτερος. Ο Χατζηκυριακίδης θα πάρει κι αυτός τη δεύτερη ευκαιρία του, αν και η αλήθεια είναι πως πριν ανανεώσει εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο να βρεθεί ο ιδανικός διάδοχος. Αυτό δεν κατέστη τελικά εφικτό, κι έτσι θα συνεχίσει στο τιμόνι του “Γηραιού”. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα καλές και η εμπειρία θα αποτελεί σήμα κατατεθέν. Να ‘ναι καλά ο πρόεδρος, που πληρώνει αδρά και είναι αποφασισμένος για νέες υπερβάσεις.

*Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός και μια μεταγραφική βόμβα μπορεί να μην είναι τόσο ακριβή. Το επικοινωνιακό κομμάτι είναι κάτι διαφορετικό. Το να περνάς κάτι σαν θρίαμβο με… ψίχουλα δεν είναι κάτι ειλικρινές. Ο καθένας βέβαια κρίνεται στην πράξη και μπορεί ο παίκτης να είναι όντως πολυβόλο. Εκεί που ήταν τα πήγαινε περίφημα, αλλά το επίπεδο ήταν αρκετά χαμηλό. Η Α2 έχει άλλες απαιτήσεις, για έναν παίκτη που ήρθε με… κρότο και υπάρχουν προσδοκίες.

*Να πάμε και λίγο πιο χαμηλά τώρα, στη Γ’ Εθνική (ενδεχομένως να γίνει και… Β’ η ομάδα), η αποχώρηση του κόουτς δυσκόλεψε τον σχεδιασμό. Όπως αποκαλύψαμε με τον πρώτο υποψήφιο υπήρχε διαφορά στο οικονομικό και οι συζητήσεις με τον δεύτερο ήταν έτοιμες να φέρουν τη συμφωνία. Ωστόσο, οι αντιδράσεις των παικτών που αποκαλύψαμε τις προάλλες έβαλαν πίεση στη διοίκηση, που κάλυψε τη διαφορά με τον αρχικό στόχο και όλα πήγαν καλά.

*Στη Γ’ Εθνική θα παίζει και η Λευκάδα που θα επιχειρήσει ένα restart. Πώς ακριβώς δεν ξέρουμε γιατί τα πράγματα είναι δεδομένα. Ο κόουτς Γιασσαρης δεν θα έχει εύκολο έργο. Πρέπει να ανασυγκροτηθούν τα πάντα και τώρα που το χρήμα δεν ρέει άφθονο, ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. Θέλει υπομονή και έλλειψη εσωτερικών συγκρούσεων που έφεραν την ομάδα ξαφνικά από τον Παράδεισο στην Κόλαση. Η παρουσία στην Stoiximan.gr Basket League αποδείχτηκε μεγάλο λάθος, καθώς η Δόξα δεν ήταν έτοιμη για τέτοιο πράγμα και το πλήρωσε ακριβά, βιώνοντας τώρα μια τέτοια κατάσταση.