Σήμερα ο Αλφαδύτης θα βουτήξει στα βαθιά και θα ανασύρει στην επιφάνεια ένα πολύ περίεργο θέμα που αφορά έναν παίκτη από την Α2 κατηγορία μιας αφρικανικής χώρας που ζήτησε να πληρωθεί…δύο φορές.

 Ναι καλά το διαβάσατε. Ζήτησε ή καλύτερα απαίτησε να πληρωθεί δύο φορές! Αν και είχε πληρωθεί κι εξοφληθεί για την προηγούμενη χρονιά ξαφνικά εμφανίστηκε να απαιτεί να ξαναπληρωθεί. Μόνο σε αφρικανική χώρα συμβαίνουν αυτά, αλλά μην με πείτε ρατσιστή.

Τι συνέβη; Για να μην σας κουράζουμε, ο παίκτης ολοκλήρωσε την χρονιά του και πληρώθηκε από την ομάδα που έπαιζε. Είχε στα χέρια του κάποιες συναλλαγματικές ως εγγύηση και όταν εξοφλήθηκε δεν τις επέστρεψε.
Δεν του τις ζήτησαν είναι η αλήθεια. Πίστεψαν ότι μεταξύ φίλων και συνεργατών, ειδικά από την στιγμή κατά την οποία υπάρχει εξόφληση, όλα τελειώνουν στο «οικονομικώς εντάξει».
Θέλετε να πείτε ότι ο president έκανε λάθος που δεν ζήτησε τις συναλλαγματικές; Ναι, έκανε. Και πιθανότατα το κατάλαβε όταν εμφανίστηκε ο παίκτης με τις συναλλαγματικές απαιτώντας να πληρωθεί!!!
Για δεύτερη φορά δηλαδή. Γιατί ο president υποστηρίζει ότι τον έχει ξοφλήσει. Και όταν άκουσε την απαίτηση για νέα…πληρωμή, τρελάθηκε.
Τι γίνεται απ’ εδώ και πέρα; Μα τα πράγματα είναι απλά για τον πρόεδρο από την στιγμή που υποστηρίζει ότι έχει τις αποδείξεις για την πληρωμή του παίκτη.
Το να εξηγήσω τον ψυχισμό του αθλητή που ζητάει να πληρωθεί δύο φορές, μη μου το ζητήσετε. Δεν θα μπορέσω να σας βοηθήσω.
Κάπως έτσι έχει αυτή η παράξενη ιστορία. Που όπως σας είπε ο Αλφαδύτης συμβαίνει σε μια ομάδα της Α2 στην Αφρική και όχι στην Ελλάδα.