Ο Αλφα-Δύτης παρακολουθεί τα πάντα και θα σας περιγράψει τώρα ένα τρομερό σκηνικό που έλαβε χώρα στην αγαπημένη μας ομάδα, με τα στριπτιζάδικα, με τις στατιστικές, με όσα γίνονται γενικά και θα τα ζήλευε και ο Σεφερλής για να φτιάξει επιθεώρηση.

Στην αγαπημένη μας ομάδα λοιπόν έπαιζε ένα καλό παιχτάκι. Αλλά δεν έπαιρνε χρόνο, παρότι πρωταγωνίστησε σε μια… ιστορική αγωνιστική. Πήγε λοιπόν στον προπονητή και παραπονέθηκε για τον περιορισμένο του χρόνο.

Ε καλά… Φως φανάρι ήταν ότι δεν έπαιζε διότι πρέπει να παίξει ο… αγαπημένος. Αυτός τους είπε… «Γιατί παίρνετε χρόνο από εμένα και προωθείτε τον τάδε;».
Του το κράτησαν όμως. Κι έψαχναν ευκαιρία για να τον σουτάρουν. Σε μια προπόνηση λοιπόν του έγινε ένα σκληρό φάουλ, εκείνος παραπονέθηκε και η κοουτσάρα του είπε «σήκω φύγε». Ο μικρός δεν έφευγε και τελικά τον έβγαλε (η κοουτσάρα)… σηκωτό και του έριξε και μερικές «ψιλές».

Δεν τελείωσε εκεί όμως η κωμωδία. Είχε και συνέχεια γιατί την επόμενη μέρα έσκασε μύτη ο πρόεδρας κι έβγαλε λόγο στην ομάδα λέγοντας ότι η απομάκρυνση του παίκτη ήταν προς παραδειγματισμό των υπολοίπων καθώς η χρονιά είναι «αφιερωμένη» (!!!) στον… αγαπημένο παίκτη.

«Κι άμα δεν σας αρέσει να φύγετε όπως έφυγε και ο άλλος» ήταν το επιμύθιο.

Ααααα ναι, είχε αποχωρήσει κι άλλος ένας πριν και τους έκραξε κι άγρια μάλιστα για όσα κάνουν.

Πείτε μου, αυτά συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Ουγκάντας;

Αντε να βουτήξουμε λίγο και στην Β’ Εθνική και να ανασύρουμε στην επιφάνεια μια παρεξήγηση που είχε συμβεί σε ντέρμπι κορυφής αλλά χάρη στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων κρατήθηκε μακριά από τη δημοσιότητα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν 6 άτομα με γαστρεντερίτιδα και όταν αιτήθηκαν αναβολή του αγώνα, οι γηπεδούχοι δεν δέχτηκαν.

Κακοφάνηκε στους φιλοξενούμενους αυτό. Αλλά δεν έβγαλαν άχνα, ήρθαν κι έπαιξαν τον αγώνα με τους μισούς παίκτες ταλαιπωρημένους. Και ήταν τέτοια η ανωτερότητά τους ώστε δεν είπαν καν στους παράγοντες των γηπεδούχων «ο team manager σας μας είχε πει ότι δέχεστε την αναβολή αλλά εσείς μετά κάνατε τα κορόιδα».

Ετσι είναι… Αλλοι team manager είναι για να κάνουν σοβαρή δουλειά κι άλλοι για να βγάζουν φωτογραφίες στα social media και να «κονιορδίζουν».

Πάλι καλά που δεν το έμαθαν οι διοικούντες γιατί ο ίδιος μετά έκανε το… παγώνι! Κι άρχισε να λέει «αυτοι μας είπαν και τότε εγώ είπα αλλά αυτοί είπαν και εμείς τους είπαμε». Ιδιος ο Θωμάς Μάτσιος του Εδεσσαϊκού.