*Ξεκινώντας, λοιπόν, να πούμε ότι στον Απόλλωνα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην περίπτωση του Άλεξ Άκερ. Όταν δεν προσέχεις μπορεί να την πατήσεις. Στη… φούρια τους πέρυσι να τον φέρουν για να κάνουν επικοινωνιακή κίνηση, οι Αχαιοί εκτέθηκαν πολύ. Πόνταραν ότι αν χρειαζόταν, θα έβρισκε αλλού το ύψος τον μισθό του για να φύγει, όμως ο Αμερικανός μόνο χαζός δεν είναι. “Έκατσε” πάνω στο συμβόλαιο και δεν θα υποχωρήσει. Και αν βρει ομάδα, σίγουρα δεν θα βιαστεί να υπογράψει και να χάσει τα λεφτά του. Έχει ξεκάθαρα την πολυτέλεια να περιμένει. Τρεχάτε ποδαράκια μου…

*Στη Δόξα Λευκάδας επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ μας. Οι δύο πόλοι ήταν αδύνατον να συναντηθούν, καθώς ο Σταύρος μόνο κορόιδο δεν είναι. Τόσα χρόνια έκανε υπομονή, βάζοντας τα ωραία του λεφτά και έπεφταν στη… θάλασσα. Το λάθος του είναι αφενός ότι ανεχόταν δίπλα του κάποιους που τον κατηύθυναν λάθος, αφετέρου δεν φρόντισε να φέρει έναν αξιόπιστο μπασκετικό συμβουλάτορα, ο οποίος θα τον έσπρωχνε στις σωστές αποφάσεις στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς να έχει προσωπικά συμφέροντα και κινήσεις κάτω από το τραπέζι. Η… έκρηξή του έγινε και τώρα η κατάσταση δεν συμμαζεύεται. Κρίμα τόσα λεφτά που δόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς κάτι ουσιαστικό.

*O Διαγόρας έχει τον πήχη πολύ ψηλά και η οικονομική του ευρωστία του επιτρέπει να βάζει ψηλούς στόχους στα μεταγραφικά. Όμως, οι άνθρωποί του δεν θα κάνουν… τρέλες. Έτσι, λοιπόν, δεν προχώρησε η περίπτωση του πρωταθλητή με το Περιστέρι και επί σειρά ετών αξιόπιστου ψηλού στην Α1, Βασίλη Σίμτσακ, καθώς οι απαιτήσεις του ήταν υπέρογκες. Εξάλλου, οι φήμες λένε ότι περιμένει πρόταση από τον Άρη του Βαγγέλη Αγγέλου.

*Οι καλές εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και τα συμβόλαια, με εξαίρεση κάποιες ομάδες με λεφτάδες από πίσω, έχουν ξεφτιλιστεί. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε το φαινόμενο των παικτών-προπονητών συνεχώς να αυξάνεται. Και “ΟΚ” είναι κάποιοι που μπορούν να το κάνουν. Όχι, όμως, να… βαφτίζεις ρε πρόεδρε “ΚΟΟΥΤΣ” τον κάθε άπειρο πιτσιρικά χωρίς την παραμικρή εμπειρία, βάζοντάς τον στην ακαδημία για να εξοικονομήσεις 2-3 κατοστάρικα τον μήνα. Είναι κυρίως κοροϊδία για τα παιδιά αυτή και είναι ντροπή να μην τους δίνει τα κατάλληλα εφόδια στα πρώτα τους βήματα. Και ο πρόεδρος δεν είναι ένας αλλά διψήφιος, ίσως και τριψήφιος αριθμός.