Μπορεί αυτή τη βδομάδα να μην έχουμε πλούσια θεματολογία, όμως έχουμε ένα θέμα που αξίζει όσο άλλα 10 και έχει να κάνει με ομάδα της Α2 που φαίνεται πως περνάει αρκετά καλά, αλλά όχι εντός παρκέ.

Ο Αλφαδύτης βουτάει σε όλες τις θάλασσες, όχι μόνο στον Αργοσαρωνικό. Και όπως βούταγε τις προάλλες πιο ανοιχτά, έμαθε πως ομάδα της Α2 μία μέρα πριν από τη βαριά εκτός έδρας ήττα που γνώρισε, δεν φάνηκε να είναι συγκεντρωμένη στον αγώνα ιδιαίτερα. Όχι μόνο δεν ήταν συγκεντρωμένοι οι περισσότεροι στην ομάδα, αλλά μερικοί είπαν να… χαλαρώσουν λίγο, να ξεσκάσουν. Βγήκαν λοιπόν τα παιδιά και ο δρόμος του έβγαλε σε στριπτιτζάδικο (!!!) που προσπαθούσαν να… χαλαρώσουν και να ξεχάσουν τι θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα.

Μάλιστα, στην… αποστολή προς τη βραδινή έξοδο, δεν ήταν μόνο αθλητές του συλλόγου, αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου. Η βραδιά όμως δεν ολοκληρώθηκε στο μαγαζί, κάποιοι είχαν… συνοδεία και στο ξενοδοχείο όπου διέμειναν, με σκοπό, τι άλλο, να ξεχάσουν την ήττα του απογεύματος.

Θέλετε και το καλύτερο από όλα; Ο Αλφαδύτης σας αγαπάει και θα σας δώσει κι άλλη πληροφορία. Το ταξίδι για την πόλη που έδωσαν τον αγώνα έγινε με λεφτά από έρανο για να μπορέσει η ομάδα να δώσει με αξιοπρέπεια τη μάχη της εντός παρκέ. Ελλάς 2019…