“Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών, με παρουσία 40 χρόνων στην ελληνική αγορά, και ο ΕΣΑΚΕ, διοργανώτρια αρχή της BasketLeague ΟΠΑΠ, ανανέωσαν την χορηγική τους συνεργασία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Υδρόγειος προβάλλεται ως επίσημος χορηγός της Basket League ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014, με το χορηγικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει , μεταξύ άλλων, προβολή της εταιρείας εντός των γηπέδων του πρωταθλήματος και τηλεοπτικά μηνύματα από τα κανάλια της NOVA.

«Η περσινή μας ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και η σύνδεσή μας με έναν υψηλού προφίλ θεσμό, όπως αυτόν του Πρωταθλήματος Μπάσκετ, δικαίωσαν τις προσδοκίες μας. Επιλέγουμε να δώσουμε συνέχεια και έμφαση σε αυτή τη συνεργασία, καθώς αποτελεί για μας σημαντικό όχημα εξωστρέφειας και προβολής. Επιπλέον, αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι να στηρίζουμε ένα τόσο αγαπητό άθλημα και ένα θεσμό, που γίνεται κάθε χρόνο καλύτερος» δήλωσε σχετικά ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης τόνισε από την πλευρά του: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι δίνεται συνέχεια στην συνεργασία που ξεκινήσαμε πέρυσι με την Υδρόγειο Ασφαλιστική. Στόχος του ΕΣΑΚΕ ήταν και παραμένει να συμμαχούμε  με τους καλύτερους, να βάζουμε κοινούς στόχους και να δουλεύουμε μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απόδειξη του ότι βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα με την Υδρόγειο είναι η επέκταση της συμφωνίας μας και ευελπιστούμε να πορευτούμε μαζί για πολλά χρόνια ακόμη»

Η συνεργασία της Υδρογείου με τον ΕΣΑΚΕ εγκαινιάσθηκε κατά την εκδήλωση της κλήρωσης Πρωταθλήματος, όπου, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Υδρογείου, κ. Γιάννης Σουρλής, παρέδωσε το τιμητικό βραβείο ήθους στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών.                        

Σχετικά με την Υδρόγειο: Η Υδρόγειος, ένας από τους δυναμικότερους ελληνικούς ασφαλιστικούς ομίλους, δραστηριοποιείται εδώ και τέσσερις δεκαετίες στην ελληνική αγορά. Με παραγωγή που το 2012 ανήλθε σε 122,6 εκατ. ευρώ, η εταιρεία συγκαταλέγεται σταθερά μεταξύ των πρώτων εταιρειών γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα, ενώ, από το 2002, έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία και στην αγορά της Κύπρου, με την ίδρυση της θυγατρικής «Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία Κύπρου». Ο Όμιλος της Υδρογείου: Προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες του σε πάνω από 500.00 ικανοποιημένους πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει αναπτύξει ένα ευρύ σε διασπορά δίκτυο διανομής που υποστηρίζεται από τη λειτουργία 13 υπερσύγχρονων σε υποδομές και άρτιων σε στελέχωση υποκαταστημάτων και γραφείων, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου ανέρχεται στα 260 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία: www.ydrogios.gr”