Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε την συμφωνία με την μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία κατασκευής επίπλων, «ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ Α.Ε.», η οποία στηρίζει για πρώτη φορά την ομάδα του “δικεφάλου” συμμετέχοντας στο Χορηγικό Πρόγραμμα ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ» της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της «ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ Α.Ε.» κ. ΦΟΙΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ δήλωσε για την συνεργασία: «Η εταιρεία ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ Α.Ε. παρακολουθώντας την ανοδική πορεία του Π.Α.Ο.Κ. όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να αγκαλιάσει και να στηρίξει, με κάθε δυνατό μέσο, τις προσπάθειες και τις φιλοδοξίες της ομάδας για κατάκτηση της κορυφής. Έχουμε διακρίνει το ομαδικό πνεύμα και το fair play που διακατέχει την ομάδα καθώς και το πάθος για κάθε μορφή διάκρισης τόσο στα εγχώρια πρωταθλήματα όσο και στα αντίστοιχα του εξωτερικού. Έχοντας εκτιμήσει τις φιλότιμες αυτές προσπάθειες, αποφασίσαμε να γίνουμε χορηγοί και υποστηρικτές των ονείρων των παιδιών που επανδρώνουν τις διάφορες ομάδες του Π.Α.Ο.Κ. Ευχόμαστε ολόψυχα η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. να φέρει στην χώρα μας ακόμη περισσότερες διακρίσεις, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάδειξη του αθλητισμού και στην προτροπή των μικρών παιδιών να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα. Τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά η χώρα μας, ίσως ο αθλητισμός με τις διακρίσεις που μας χαρίζει, να είναι η μοναδική όαση αισιοδοξίας. Μια τέτοια όαση πιστεύουμε ακράδαντα ότι αποτελεί και η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.».

Ο Υπεύθυνος Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Στύλας Κωνσταντίνος δήλωσε: «Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε την ΦΟΙΡΟΣ ΗΟΜΕ Α.Ε. στην οικογένεια της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ως Επίσημο Προμηθευτή αποτελώντας ένα δυναμικό και ισχυρό σύμμαχο στη προσπάθεια μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα έχουμε δίπλα μας έναν από τους  μεγαλύτερους κατασκευαστές επίπλων στον κόσμο ευελπιστώντας στην ανάπτυξη μιας πανίσχυρης σχέσης με τον Π.Α.Ο.Κ. και τα εκατομμύρια των οπαδών μας».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η ΦΟΙΡΟΣ HOME A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1975, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης με το αγοραστικό κοινό όλης της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διαθέτει έπιπλα και είδη διακόσμησης, σε μοντέρνο και κλασσικό ύφος, για όλους τους χώρους του σπιτιού, ελληνικής κατασκευής αλλά και γνωστών οίκων του εξωτερικού. Στις ιδιόκτητες και πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της, με έδρα τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, η εταιρεία ΦΟΙΡΟΣ μαζί με τους άριστα καταρτισμένους και έμπειρους διακοσμητές της, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, προσφέροντας συμβουλές και παρέχοντας ολοκληρωμένες και ιδανικές λύσεις, μετατρέποντας τον χώρο σε άνετο και λειτουργικό, επιτυγχάνοντας αρμονική ισορροπία του προσωπικού γούστου με τις επιταγές της μόδας. Ως εταιρεία αποτελεί σταθερή αξία στο ποιοτικό έπιπλο και ανταγωνίζεται επάξια τους ευρωπαϊκούς οίκους, έχοντας εδραιωθεί τόσο στον εγχώριο όσο και στον διεθνή χώρο του επίπλου. Η ΦΟΙΡΟΣ HOME A.E. θέτει ως πρωταρχικό στόχο την άριστη και υψηλών προδιαγραφών ποιότητα κατασκευής σε όλα τα έπιπλα, γεγονός που αποδεικνύεται από το ικανοποιημένο πελατολόγιο τόσων χρόνων.

Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΦΟΙΡΟΣ HOME AE – ΕΠΙΠΛΑ, 14ο ΧΛΜ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΘΕΡΜΗ Τ.Κ. 57001, ΤΗΛ. 231-0-462069 & 462466 FAX 231-0-461723, E-MAIL : [email protected], SITE : www.firos.gr

Tags:
Π.Α.Ο.Κ.