Ακόμα έναν… σύμμαχο απέκτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη συνεργασίας με την Pils Hellas. Η εταιρεία ζυθοποιίας που πρωτοπορεί από το 1996 θα είναι ο νέος επίσημος υποστηρικτής της “πράσινης” ΚΑΕ, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την Αναντολού Εφές.

Στόχος των δύο πλευρών είναι η ανάπτυξη ενός σύγχρονου ελληνικού πλαισίου και πνεύματος χορηγίας με συνδυασμό επωφελών παροχών. Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Pils Hellas, Δημήτρης Στάης, δήλωσε αναφερόμενος στην συνεργασία της εταιρείας με το τριφύλλι:

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η έναρξη των χορηγιών μας στον αθλητικό τομέα πραγματοποιείται με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την πιο καταξιωμένη ελληνική ομάδα μπάσκετ και μία από τις σημαντικότερες ομάδες στην Ευρώπη που αποτελεί σύμβολο επιτυχίας για τα ομαδικά αθλήματα. Ευχόμαστε η συνεργασία μας να συνοδευθεί με νέες επιτυχίες για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, η Pils Hellas έχει σκοπό την επιβράβευση και των φίλων του Παναθηναϊκού για την πιστή υποστήριξη στην ομάδας τους με πολλές εκπλήξεις“.

Το προφίλ της Pills Hellas

Η Pils Hellas είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που δημιουργήθηκε το 1996 από την εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία Αταλάντης και αποτέλεσε την πρώτη ελληνική μπίρα που φτιάχτηκε προσαρμοσμένη στις κλιματολογικές και διατροφικές συνήθειες του Έλληνα.

Βασίζεται σε μία άριστη, παραδοσιακή γερμανική συνταγή την οποία τροποποίησε ένας κορυφαίος Βαυαρός ζυθοποιός (φιλέλληνας, λάτρης του τρόπου ζωής μας και γνώστης των ιδιαίτερων διατροφικών συνηθειών των Ελλήνων) με στόχο την Χρυσή Τομή: Τη διαμόρφωση, δηλαδή, ενός δυναμικού και ταυτόχρονα “παιχνιδιάρικου”, χαρακτήρα που να συνδυάζει σε μία εξαιρετικά προσιτή τιμή- την ποιότητα με τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας. Το αποτέλεσμα είναι μια μπίρα… ελληνικότατη pilsner που θυμίζει, σε κάθε σταγόνα της, τον λαμπερό ήλιο και την χαρά της ελληνικής παρέας!