Με τη σημαντική παρουσία του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλου ολοκληρώθηκε η 2η μέρα στο “25ο Zagori Basketball Camp”, που διεξάγεται για 25η συνεχόμενη χρονιά στο E.A.N.K. Ιωαννίνων με τη συμμετοχή 300 και πλέον αθλητών.Ο κύριος Σφαιρόπουλος μίλησε στα παιδιά του camp για μία ώρα περίπου, τονίζοντάς τους τη σημασία της κατάλληλης νοοτροπίας που θα πρέπει να έχουν για να γίνουν καλοί αθλητές αλλά πάνω από όλα  και σωστοί άνθρωποι.

Επίσης επεσήμανε στους μικρούς φίλους του μπάσκετ πως θα πρέπει να βάζουν στόχους στη ζωή τους και να προσπαθούν να είναι τόσο καλοί μαθητές όσο και αθλητές. Χαρακτηριστικά τόνισε πως “αντί για video games” είναι προτιμότερο να στραφούν στον αθλητισμό και το μπάσκετ, και πως θα γίνουν καλύτεροι ως αθλητές μόνο μέσα από περισσότερες ώρες προπόνησης.

Ο δις πρωταθλητής Ελλάδος δέχτηκε ερωτήσεις από τους νεαρούς αθλητές, οι οποίοι ως άλλοι ρεπόρτερ ρωτούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για τον Ολυμπιακό, ενώ δέχθηκε θερμό χειροκρότημα με το τέλος της ομιλίας του.

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής υπέγραψε υπομονετικά αυτόγραφα σε όλους τους μικρούς φίλους και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την τεράστια συμμετοχή στο camp, το οποίο είναι ένα από τα πολυπληθέστερα αν όχι το μεγαλύτερο σε συμμετοχές camp στην Ελλάδα.

Το 25ο Zagori Basketball Camp & Tournament διεξάγεται από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του E.A.N.K. Ιωαννίνων. Υπεύθυνος διοργάνωσης είναι ο Νίκος Φιλίππου, ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσε την παρουσία του με τις ενδοξότερες στιγμές του Ελληνικού μπάσκετ τόσο σε σωματειακό επίπεδο όσο και σε αυτό της Εθνικής.

Φωτογραφικό υλικό από την παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπορείτε να δείτε στα παρακάτω λινκς:

http://zagoribasketballcamp.gr/index.php/news

https://www.facebook.com/zagoribasketballcamp/