H γυμναστική, η εκπαίδευση και η πιστοποίηση πάνε μαζί!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της έκθεσης για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, «Athens Marathon Expo 2014», δύο κορυφαίες εταιρείες στον χώρο τους, ενώνουν τις δυνάμεις, για την διοργάνωση του 1ου διεθνώς πιστοποιημένου εκπαιδευτικού σεμιναρίου τεχνικών λειτουργικής προπόνησης (functional training) και περιτονιακής θεραπείας (fascial therapy) με χρήση των Blackroll foam rollers.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, οι εταιρείες Ostracon και Blackroll διοργανώνουν, το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πιστοποίησης Blackroll Trainers, για την κατάρτιση και πιστοποίηση επαγγελματιών άσκησης και αποκατάστασης. Από την μία πλευρά η τεχνογνωσία της Ostracon, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες που ειδικεύονταιστο χώρο της αντιπροσώπευσης συστημάτων υψηλής τεχνολογίας στην υγεία και από την άλλη, ηποιότητα της Blackroll, της γερμανικής εταιρείας παραγωγής των πολυβραβευμένων foam rollers, προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για την διεξαγωγή του καινοτόμου αυτού εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, από τις 15:00 έως τις 20:00 στην Αίθουσα Α στο Κλειστό του Tae Kwon Do, στο Π. Φάληρο. Εισηγητής θα είναι ο Dr. Μed. Lutz Graumann, διεθνώς αναγνωρισμένος ερευνητής και εκπαιδευτής σε θέματα περιτονιακής θεραπείας, αθλητικής επίδοσης και εμβιομηχανικής.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γυμναστές, personal trainers, φυσικοθεραπευτές, προπονητές,  και άλλους επαγγελματίες άσκησης και αποκατάστασης.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε τεχνικές περιτονιακής λειτουργικής κινητοποίησης, ισορροπίας & αναπνοής, σταθερότητας & δύναμης, μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης, αποθεραπείας και θα λάβουν διεθνή πιστοποίηση από την Blackroll που τους εξασφαλίζει μία σειρά προνομίων.

Παράλληλα με την συμμετοχή της στην Έκθεση Αυθεντικού Μαραθωνίου, η Ostracon, προσφέρει εκπτώσεις στο κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου:

Early birds: 99€ (από 169€) για όσους κάνουν προεγγραφή (μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής ΕΔΩ)

On-site registration: 139€ (από 169€) για όσους δηλώσουν συμμετοχή την ημέρα του σεμιναρίου, στο χώρο της διοργάνωσης.

Δήλωση Συμμετοχής – Περιορισμένες θέσεις!

Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας έως και τις 06/11/2014 για να λάβετε την έκπτωση της προεγγραφής.

Απαιτείται η προκαταβολή 40 ευρώ με πληρωμή μέσω PayPal / χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Επιπλέον πληροφορίες για το εκπαιδευτικό σεμινάριο μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ, ενώ επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω emailστο [email protected] ή να καλέσετε στο: 2410 285477 (καθημερινά ώρες: 9:00-21:00).

Τι είναι τα BLACKROLL

Τα BLACKROLL είναι τα κορυφαία foam rollers (αφρώδεις κύλινδροι) τα οποία χρησιμοποιούνται από γυμναζόμενους, αθλητές και επαγγελματίες σε καθημερινές ασκήσεις μυϊκών διατάσεων και αποθεραπείας με τη βοήθεια τεχνικών απελευθέρωσης της περιτονίας (fascialrelease). Tα BLACKROLL κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στη Γερμανία και προσφέρονται σε διάφορες σκληρότητες, σχήματα (κύλινδροι, μπάλες, κτλ) και μεγέθη για να καλύπτουν το φάσμα όλων των υπηρεσιών ενός επαγγελματία και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυμναζόμενου. Δείτε όλες τις επιλογές [+].

Σχετικά με την Ostracon Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία Ostracon ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση προϊόντων και λύσεων στο χώρο της φυσικοθεραπείας, αθλητισμού και υγείας.

Αποτελεί αντιπρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο κορυφαίων διεθνών εταιρειών προμηθεύοντας επαγγελματίες άσκησης και αποκατάστασης (φυσικοθεραπευτές, αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια, Κέντρα Αποκατάστασης, κ.α.) με υψηλής ποιότητας και επιστημονικής τεκμηρίωσης τεχνολογικό εξοπλισμό. Τα τελευταία 2 χρόνια, η Ostracon ενσωμάτωσε στο portfolio της προϊόντα τα οποία είναι επαγγελματικού επιπέδου, αλλά κατασκευασμένα για ατομική χρήση από τους ίδιους τους αθλητές και γυμναζόμενους.

Η Ostracon απαρτίζεται από μηχανικούς βιοϊατρικής τεχνολογίας, φυσικοθεραπευτές και τεχνικό προσωπικό με σημαντική εμπειρία και γνώση έχοντας ως κύρια αξία και βασικό γνώρισμα την παροχή υψηλού επιπέδου λύσεων στους πελάτες της.

Στοιχεία επικοινωνίας:

[email protected]
τηλ: +30 2410285477, fax: 2415009560

Links:

www.ostraconmed.com

www.facebook.com/OstraconKainotomia

www.twitter.com/ostraconmed