Τα Χριστούγεννα μας αποχαιρέτησαν πριν λίγες μέρες, η πρωτοχρονιά απέχει μια ανάσα, αλλά οι γιορτές και πάνω από όλα η γιορτινή διάθεση θα κρατήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Καλύτερη ευκαιρία για να αγοράσουμε δώρα σε εορτάζοντες, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα δε θα μπορούσε να υπάρξει και το SportArena έχει ό,τι χρειαζόμαστε, ειδικά όταν το μπάσκετ… κυλάει στις φλέβες μας.

Το εκπληκτικό μπλουζάκι από την Nike Jordan “AJ VI World Champ” είναι ιδανική επιλογή για κάποιον που ξέρει να εκτιμά τον καλό αθλητικό ρουχισμό και αγαπά τον “Θεό” του μπάσκετ, Michael Jordan. Τα μπλουζάκια διατίθενται σε τρία χρώματα (λευκό, μαύρο και γκρι) και έχουν στάμπα την ατάκα του MJ “D’ont let first, be your last” που είχε πει μετά την κατάκτηση του NBA με τους Chicago Bulls το 1991.

http://www.sportarena.gr/el-gr/eur/jordan_collection_basketball_nba/jordan-collection-basketball-nba?product=19430

Ωστόσο τα εκπληκτικά αυτά μπλουζάκια είναι μόνο η αρχή. Τεράστια συλλογή από παπούτσια σας περιμένει στο SportArena με τις τιμές να ξεκινούν από 40 ευρώ. Πάρτε μια γεύση παρακάτω…

18521 b1

http://www.sportarena.gr/el-gr/eur/basketball_shoes/basketball_shoes?af=basketblog&bn=7

Και βέβαια, τι καλύτερο για ένα λάτρη του μπάσκετ από ένα δώρο σαν την “SPALDING Heritage” μια φανταστική, ρετρό μπάλα που θα αγαπήσει με το πρώτο άγγιγμα…

74-393z d b b1

http://www.sportarena.gr/el-gr/eur/accessories_basketball_nba/accessories-basketball-nba?product=6353

Αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο από αυτά τα εξαιρετικής ποιότητας προιόντα ή οποιοδήποτε άλλο μέσα από την τεράστια συλλογή του sportarena.gr δεν έχετε, παρά να to επισκεφτείτε. Βέβαια για τους πιο τυχερούς υπάρχει και ο διαγωνισμός του basketblog.gr, όπου ακόμα μπορείτε να λάβετε μέρος και να κερδίσετε κάποιο από αυτά τα δώρα.

Τώρα βέβαια υπάρχουν και οι “μανιακοί” με το NBA και πιο συγκεκριμένα με τον Lebron James… Ε κι αυτοί δε θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς υπάρχουν δύο ολοκάινουρια παιχνίδια σε στυλ lego και playmobil που απεικονίζουν τον super star του Cleveland να καρφώνει πάνω στον Kobe Bryant, αλλά και να στέκεται έξω από το ντουλάπι του στα αποδυτήρια με το κύπελλο του πρωταθλήματος στο πλάι του.

pTRU1-19438517enh-z6

pTRU1-19438289enh-z6