To 2015 και το basketblog.gr και οι συντάκτες του κάλυψαν με πληρότητα όλα τα σπουδαία αθλητικά γεγονότα της σεζόν, έχοντας αποστολές στο Ευρωμπάσκετ που έγινε σε Κροατία και Γαλλία, στο final four της Ευρωλίγκας που έλαβε τόπο στην Μαδρίτη, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε στα «Δυο Αοράκια» της Κρήτης, στους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος, στους Τελικούς Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών, και σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ενώ μοίρασε πολλά δώρα μέσα από τους πλούσιους διαγωνισμούς του.

Έτσι, για την χρονιά που φεύγει το γεγονός με την μεγαλύτερη επιτυχία για την ιστοσελίδα μας ήταν το Ευρωμπάσκετ όπου φάνηκε ότι η Εθνική Ανδρών ενώνει τους Έλληνες, ενώ και ο διαγωνισμός του site με την χορηγία της ΕΚΟ, έγινε viral, καθώς σχεδόν 1000 άτομα έκαναν share τα εξαιρετικά video του, ενώ υπήρχαν σχεδόν 400.000 θεάσεις στην σελίδα μας στο # trend #oloi_mazi_me_tin_ethniki sto twitter, σε καθημερινή βάση, σε αγώνες της Εθνικής.

Πάρτε μια γεύση από το video που έσπασε κάθε ρεκόρ:

moro1-basketbog

 

3η μερα #oloi_mazi_me_tin_ethniki

H Ελλάδα των ανατροπών! #oloi_mazi_me_tin_ethniki #eurobasket2015 Like & Share για να κερδίσεις μια εμφάνιση του αγαπημένου σου παίκτη! Μια προσφορά της EKO Greece, υποστηρικτή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ κ του #basketblog ! #hellas #eko Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο ημίχρονο του παιχνιδιού (Τρίτη 19:00ΑΝΤ1) ! #hellasμπορεις

Δημοσιεύτηκε από basketblog.gr στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015