Δύο ζευγάρια παπούτσια από το brand του Stephen Curry στην Under Armour, στάλθηκαν για να τα φορέσει κατά τη διάρκεια του All Star Game, αλλά προς έκπληξη όλων, έκαναν «φτερά». Την είδηση επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας στο ESPN. Η κλοπή αναφέρθηκε εγκαίρως και έτσι οι υπεύθυνοι πρόλαβαν να αντικαταστήσουν τα κλεμμένα με δύο ίδια ζευγάρια παπούτσια, τα οποία και φόρεσε τελικά το βράδυ του Σαββάτου (14/02), ο guardτων Golden State Warriors.

Οι υπεύθυνοι του NBA είπαν στους κατασκευαστές των παπουτσιών να στείλουν παπούτσια στους για τους παίκτες στους υπεύθυνους εφοδιασμού των Knicks και των Nets, βασιζόμενοι στο ποιοι από αυτούς θα πάρουν μέρος στα event του All Star Game, στο Barclays Center ή στο Madison Square Garden.

Τα ζευγάρια του Curry έφτασαν σε αυτόν, ώστε να τα φορέσει στο διαγωνισμό τριπόντων, αλλά και στο Shooting Star competition, όπου θα διαγωνιζόταν με τον πατέρα του, Dell.

Τα χρώματα των παπουτσιών δεν ήταν αυτά του Golden State, από τη σειρά Curry One, που πρόσφατα παρουσίασε η Under Armour. Στο διαγωνισμό τριπόντων, ο Curry φορούσε τα πολύχρωμα “Candy Reign”, εμπνευσμένα από την αγάπη του για τα ζελεδάκια “Sour Patch Kids”. Στον άλλο διαγωνισμό, φορούσε τα ίδια παπούτσια με τον πατέρα του, τα οποία ήταν στα χρώματα των Hornets, με τους οποίους μεγαλούργησε ο Dell.

nba curry1 cr 600x400

O Curry έγραψε στα παπούτσια του, το όνομα του Deah Shaddy Barakat, μίας fanτου, που έχασε τη ζωή της την περασμένη εβδομάδα, στο Chapel Hill, της North Carolina, σε τριπλή ανθρωποκτονία.

Μετά την νίκη του στο διαγωνισμό, ο Curry δήλωσε πως το να γράψει το όνομα του Deah στα παπούτσια του ήταν ο ελάχιστος φόρος τιμής, για έναν εκπληκτικό άνθρωπο, όπως του τον περιέγραψαν, ώστε να τον θυμάται ο κόσμος και να τον σκέφτεται. Μάλιστα έστειλε τα παπούτσια στους γονείς του αδικοχαμένου νέου.