Είναι εξαρχής μία ιδιαίτερη διοργάνωση, που κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο συναρπαστική!

Το «Navarino Challenge» ολοκληρώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου, στο The Westin Resort Costa Navarino. Οι δραστηριότητες ήταν «άφθονες» και σε αυτές συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές, μέσα στα πραγματικά μαγευτικά μεσσηνιακά τοπία της Πύλου και της Costa Navarino.

Προεξάρχοντος του Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Καρνάζη και των διαδρομών τρεξίματος, στη διοργάνωση συνέδραμαν αθλητές με σπουδαία πορεία στον παγκόσμιο αθλητισμό, όπως ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης (taekwondo), ο Σπύρος Γιαννιώτης (κολύμβηση), ο Περικλής Ιακωβάκης (τρέξιμο) και η Κέλλυ Αραούζου (κολύμβηση), χωρίς να ξεχνάμε τον κορυφαίο ομοσπονδιακό τεχνικό της κολύμβησης Νίκο Γέμελο, τη γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη και τον πρωταθλητή του kick boxing, Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Σημαντική και η συμβολή του Γιώργου Μάλαμα, με τις γνώσεις του περί αναρρίχησης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια σωρείας σπουδαίων χορηγών, όπως η Allianz, η Qatar Airways, η Ford, η Ελληνικά Καύσιμα ΑΕ.Ε., το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος», αλλά και σημαντικά μέσα όπως το National Geographic Channel, κορυφαίοι τοπικοί φορείς και όχι μόνο. Οι παραπάνω από 1.000 συμμετέχοντες στο μεγάλο αυτό γεγονός (κάθε χρόνος και ρεκόρ…), είχαν τη δυνατότητα μίας πληθώρας επιλογών που περιελάμβανε το τρέξιμο, την κολύμβηση, το ταεκβοντό, την αναρρίχηση, το pilates, το ποδήλατο, το boccia, το kick boxing και το μπάσκετ.

Το τελευταίο, ειδικά, είχε τη «σφραγίδα» του Basketblog.gr, με τη διοργάνωση του «Basketblog.gr Celebrity Basketball Game» στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino. Εκεί, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Περικλής Ιακωβάκης και η ομάδα τους, είχαν την ευκαιρία μίας αναμέτρησης με… τους διοργανωτές, με το μήνυμα να είναι πάντα ένα: Όλοι σε αυτή τη διοργάνωση, είναι νικητές!

Στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έχει παράσχει η διοργάνωση και που σας παρουσιάζουμε, καλό είναι να αφήσουμε απλώς… την εικόνα να μιλήσει.

*Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από τους Vladimir Rys και Ηλία Λέφα.