Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2013-14 ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Νέα Κηφισιά. Οι νεοφώτιστοι στην ανακοίνωσή τους ζητούν τη στήριξη των φίλων της ομάδας σε αυτή την πρώτη σεζόν της ιστορίας τους στη Α1 κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Ν. Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Μια σεζόν ορόσημο για την ομάδα μας καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει στο πρωτάθλημα της BasketLeague ΟΠΑΠ. Όπως κάθε χρόνο λοιπόν έτσι και φέτος χρειαζόμαστε δίπλα μας Εσάς! Τον Κόσμο της Κηφισιάς που τόσο πολύ μας στήριξε και βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα .

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τις πρωινές ώρες (09:30-14:30), από το Ασφαλιστικό γραφείο «Υδρόγειος»στην οδό Ελαίων 43 στη Νέα Κηφισιά και τις απογευματινές ώρες (16:30-19:30) από το Κλειστό γυμναστήριο “Ιωάννης Ζηρίνης” (Ζηρίνειο) Λεωφόρος Κηφισίας 192, Κηφισιά. Οι κατηγορίες και οι τιμές των εισιτηρίων είναι τρεις.

Αναλυτικά:

RED: 100 Ευρώ

SILVER: 200 Ευρώ

GOLDEN (VIP): 500 Ευρώ

* Προτεραιότητα στην απόκτηση των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν οι παλαιοί κάτοχοι

Χορηγός των εισιτηρίων διαρκείας είναι το εστιατόριο”biftekakia & souvlakia kifissias”